Kamaszok! Ti képesek lennétek egyenrangú félként tekinteni egy nálatok 4-5 évvel fiatalabbra?
Persze. Én a hároméves unokahúgomra is egyenlő félként tekintettem. Sőt, voltak olyan kérdései, amelyelnél szabályszerűen elszégyelltem magam annak rendje és módja szerint amiért nem tudtam rájuk a választ, és voltak olyan meglátásai, amelyelnél az állam is leesett, és voltaképpen megcáfolni sem tudtam a véleményét, mert Neki volt igaza :D Néhány együtt töltött nap után egyenesen csodálkoztam azon, hogy egyáltalán Ő egyenlő félként tud tekinteni rám...
A kor nem feltétlenül releváns arra vonatkozóan, hogy lehet-e egy fiatalabb felet magunkkal egyenlőként kezelni.
Én személy szerint képes vagyok rá, igen.
Én is kepes vagyok rá. Van a társaságomban 8 éves (ő a legfiatalabb) gyerek is mégis egyenrangúnak kezelem
16l
Persze. Amikor 15 voltam volt 19 éves barátnőm, meg 25 éves is. A 25 éves azért egy kicsit "anyaskodó volt", de jó ertelemben.
Bár ezek sport-baráti kapcsolatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!