Szerintetek gáz ha 30 évesen a bátyámmal lakok egy szobában? F
Figyelt kérdés
Egyikünknek sincs olyan szakmája amivel jól lehetne keresni. És nincs is érzékünk, affinitásunk semmihez. Én pl. vezetni se tudtam megtanulni. Gyakran voltam munkanélküli ahogyan ő is. Én most 350 ezret keresek ami nagyon kevés. Szégyellem a helyzetemet, de jobb mint a hajléktalanság.szept. 6. 20:33
1/6 anonim válasza:
350 kevés neked? Hát akkor nem is erdemelsz többet.
Nem az a ciki, hogy egy szobában vagytok, mert bárkinek hozhatja így az élet, és legalább van hol aludni.
Inkább a felfogásotokkal van probléma, az onsajnalat és a tehetetlenség ami bennetek van az viszont gáz.
Bár elég gagyi troll kérdésnek tűnik.
2/6 anonim válasza:
Osztom az első véleményét. A kereset nem rossz. A passzív hozzáállása az.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon kevés pénz, ha csak kajára meg rezsire kellene költeni, akkor el lehetne lötyögni belőle. Saját lakás, autó, elektronikai cikkek vásárlása esélytelen ennyiből.
szept. 6. 21:49
4/6 anonim válasza:
És gondolom még az a szoba is anyuéknál van....
5/6 anonim válasza:
Ha együtt laksz tesóddal, hogy lehet kevés 350 ezer? Mire megy el annyi??
6/6 anonim válasza:
Hát ha hiszed, ha nem, sokan még ennyit sem keresnek. Amúgy tényleg nem értem. Ha máshogy nem megy, legalább a bátyáddal egy nagyobb albérletet kivehetnétek, ahol lehetne saját szobátok. Már az is egy előrelépés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!