Srácoknál minden esetben ki kell e jelentenem hogy én nem akarok se barátság extrákkal se rendes kapcsolatot ha rám ír vagy próbál beszélgetni velem. Nehéz eldönteni hogy kinek mik a szándékai. Ha meg csak barátságot akar akkor az meg olyan kínosan jön ki h letámadom H én nem akarok kapcsolatot. Ne is próbálkozz.
Ird ki az adatlapra hogy kit keresel. Amugy tarskeren mindenki d.gni akar nem egynemű barátokat keresnek mimt oviban.
szept. 6. 11:22
2/8 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy dugni indultam, majd a sràc hobbijàról elkezdtünk beszélgetni és végül aznap nem dugtunk. Késöbb persze bepótoltuk.
szept. 6. 11:27
3/8 anonim válasza:
Tökmindegy, mit írsz ki, aki csak megdugni akar, úgyse fogja bevallani. A viselkedésük, tetteik alapján szűrd le, hogy eleget nyújtanak-e ahhoz, hogy velük akarj lenni.
szept. 6. 11:29
4/8 A kérdező kommentje:
Társkeresőn nem vagyok fent. Pont ezért
szept. 6. 11:33
5/8 anonim válasza:
Egy pasi csak akkor ismerkedik csajjal ha p.nát is akar tőle vagy meleg.
Szóval célszerű kiirnod vagy jelezned feléjük.A többség el fog tünni,aki marad az meg reménykedik.
szept. 6. 11:49
6/8 anonim válasza:
Akkor egyszerűen ne írj vissza, mint ahogy a lányok 99 százaléka teszi :D Miért akarnál amúgy egy idegennel akár csak barátkozni is, aki csak úgy random rád ír? Aki így ír rád, azok úgyis mind csak fel akarnának szedni.
szept. 6. 11:54
7/8 anonim válasza:
Én a másik oldal vagyok.
Nekem volt egy munkatársnőm, sokat beszéltünk, elmászkáltunk erre arra, jól elvoltunk, sőt barátilag mindig bókoltunk a másiknak hogy de jól nézel ki stb, de mindig hozzátettük hogy csak barátilag mondjuk, és ő nem akar tőlem semmit, úgy szeret mintha a testvére lennék, ezt tudomásul is vettem. Céges buli, kis alkohol és már bújt is hozzám, simogatott, ölelgetett, megcsókolt…stb stb Nem tudtam hová tenni, másnap azt mondta hogy nem tudja, de lehet hogy talán szándákosan elnyomta magában az érzéseit. Na most akkor igazodjunk ki hogy ki mit is akar…még ha le is tisztázzuk egymással.
szept. 6. 13:20
8/8 anonim válasza:
Nő férfi között nagyon nehezen működik barátság. Még ha ugy is indul, idővel megismerik megszeretik egymást, és valaki többet szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!