Szoktátok érezni ezt a lábszagot a pesti tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Állandóan érezni főleg a buszokon, metrókon ha felszáll az ember, ilyen igazi állott lábszagot. Nem tudom elhinni, hogy mindenkiből ez jön, mármint ennyi lábszagú ember van a tömegközlekedésenszept. 5. 09:47
2/11 anonim válasza:
Nem.
Büdöset igen, izzadt, ápolatlan emberek szagát, hajléktalanokét. De konkrétan lábszagot nem.
És nyilván ez nem pesti tömegközlekedés, hanem bárhol, ahol több ember van, tuti, hogy lesz ilyen is köztük.
3/11 Metionin válasza:
Hónaljszagot inkább, főleg hogy sokszor mások hónalja van nekem arcmagasságban, ahogy kapaszkodnak.
4/11 anonim válasza:
Simán büdös szokott lenni, de őszintén ebben a hőségben szerintem senki nem okolható ezért, mikor a zuhanyból kilépve is 2 perc alatt leizzadsz. Most ha egy fizikai munkás megy haza a nap végén, biztos nem lesz rózsaillatú szegény.
5/11 anonim válasza:
Értsd meg...itt már dezodorra sincs pénz. 😓
6/11 anonim válasza:
Szerintem ha átdolgoznék 40 fokban kint egy napot, a dezodor se segítene xD Én ezt irodistaként mondom, hogy nem ítélkezek felettük.
7/11 anonim válasza:
Hónalj szag. Pl apósom, aki se nem mosakszik, se nem deózik, pedig izzad, mint a ló egy betegség miatt 😓 Undorító.
8/11 anonim válasza:
#7 az igénytelenségre tényleg nincs excuse, undorító.
9/11 anonim válasza:
nincs büdösebb a női hónaljszagnál,legfeljebb a puncijuk.
10/11 anonim válasza:
Nem lábszag szokott lenni, hanem vonítanak a hónaljkutyák. Ha felszáll 1-2 hajléktalan, vagy esetleg egész nap robotoló építőipari munkás, akkor szerencsétlenek izzadság-, előbbi több napos nem fürdésének a bukéja érződik.
Sok nő mezítlábazik a jó időben: nagyon nagy többsége tisztálkodik, így nem hinném, hogy a lábuk illata lenne ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!