Senior Séf kérdése:
Hogy üssek el délutánonként 2-3 órát?
Figyelt kérdés
Qurvára ócska most a lábam, nem tudom szegény kutyát annyit mozgatni, mint eddig. Meg rám is rám szakadt ez a plusz idő. Olvasni eleget olvasok naponta, délelőtt a horgászat is letudva, sodukut, admirálist szoktam a gépen nyomatni,de azt is már túlzásnak érzem. Rejtvény fejtés reggelente esedékes. Állatok már nincsenek, kint meg a rosseb se akar lenni. Még barkácsolni se hagy a lábam. Valami számítógépes logikai játékot tudtok?szept. 1. 15:46
11/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, látszik, hogy szét vagyok esve.
7-es, most ezt mondod,de ha a kollégád lennék, a pokolba kívánnál, hogy nyuggerként mi a francnak foglalom el a fiatalok helyét.
szept. 2. 14:28
12/13 anonim válasza:
9-es vagyok, és csak vicc volt/irónia, érted :D
13/13 anonim válasza:
Tudom mi az a nicknév/becenév, sosem hittem h szakács vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!