Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az agglegények azért nem...

Az agglegények azért nem nősültek meg mert nem tudtak vagy azért mert nem is akartak ?

Figyelt kérdés

aug. 31. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Is-is. 35F
aug. 31. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Amelyik jól néz ki/pénzes/normális, az csak nem akart.
aug. 31. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert volt eszük (ami persze nem elég sem a boldogsághoz, sem a boldogtalansághoz) és rengeteg kellemetlenséget tudtak így elkerülni.
aug. 31. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudtam.

40F

aug. 31. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Nehezen de sikerült a család

41f

aug. 31. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Ki így, ki úgy
aug. 31. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:

A többségnek nem jutott senki, de még így is jobban jártak, mint a sok mozaikcsaládos, meg elvált ürge, aki elcseszte az egész életét egy családdal és függőségben élik le az életüket.

Ha csóró nincstelen vagy, a legnagyobb hiba, amit tehetsz, hogy még családot is alapítasz, de egy jó családból származó életszínvonala is csökken.

Szerinted miért propagálják a családot?

Miért van a filmekben, reklámokban úgy beállítva, hogy ez a legjobb életút?

Hát, mert kell a sok szolga, aki eltartja a gazdagokat!

szept. 1. 01:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
35 éves férfi vagyok, a szüleim példájából okulva nem akarok se családot se gyereket. Nem akarok olyan idegbeteg lenni mint faterom.
szept. 1. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nősülni nem akarok, párkapcsolatot viszont szeretnék, de eddig nem jött össze. Lehet, már nem is fog... 44/F
szept. 1. 13:21
 10/10 anonim válasza:
44 leszek és még mindig egyedül élek, összesen 15 nővel volt dolgom 38 éves koromig de mind elengedtem idővel mert úgy gondoltam vagy éreztem hogy egyedül, szabadon jobb az élet, fiatalon nem tudtam de nem is akartam kötődni senkihez, mostmár ilyen idős fejjel persze máshogy látom a dolgokat,bánom hogy eldobtam azt a nőt is aki rajongásig szeretett , ennyi évesen meg már nem én kellek a nőknek hanem a pénzem,ezért hosszú ideje már az alkalmi kapcsolatokat is kerülöm.
dec. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!