Vannak itt agglegények? (+35)
Lenne néhány kérdésem.
Milyen helyen laksz (falu, város, nagyváros)?
Vannak barátaid? Milyen gyakran találkoztok?
Milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak adott helyen ahol laksz?
Kikkel laksz együtt (szülők, ismerősök, egyedül)?
Milyennek érzed az életed így agglegényként?
Milyen terveid vannak a jövőre vonatkozóan (5-10 év)?
Szoktál ismerkedni idegen emberekkel(nők, férfiak)?
nagyváros
nincsenek
könyvtár, különböző szervezett programok
szülők
átlagos
folytatni a megszokott életet
nem
Pest melletti kisvárosban élek
Vannak barátaim, haverjaim
Barátok külföldön élnek, ha haza jönnek akkor találkozunk. Haverokkal kB minden 2.hetvegen futunk össze
Itt helyben nem nagyon van kikapcsolódási lehetőség
Max konditerem
Néha elmegyek oda edzeni, de kikapcsolódni itthon szoktam
Családi házban élek
2 részre van osztva a ház, külön lakresz, külön bejárat.
A ház első felében a bátyám él a párjával a hátsó részben én.
Én nagyon jól érzem magam egyedül. Nem zárkózom el a kapcsolatokról, de mostanában nem jött olyan akivel megpróbáltam volna.
Olyan van akivel összejárok szexre . De ha az sem lenne se érdekelne. Jól érzem magam
Terveim max annyi hogy legyen egy normális kapcsolatom majd, család stb
De nem keresem görcsösen.
Ismerkedni nem szoktam direktben, de ha úgy alakul nyitott vagyok az ismerkedésre mindig.
Úgy látom, a válaszolóknál eléggé keveredik az agglegény és a szingli fogalma.
2,6 szerintem szingli. Vagyis épp most nincs kapcsolata, de volt is, akar is a jövőben.
Nagyvárosban élek. Nincsenek barátaim, szinte nem tartom a kapcsolatot senkivel sem, személyesen egyáltalán nem találkozok rendszeresen senkivel sem.
A kikapcsolódási lehetőségekkel nem foglalkozom, munka után otthon vagyok, vagy épp ügyeket intézek. Volt, hogy kerékpároztam munka után, de ez megszűnt. Egyedül élek, max. a tesóm néz rám és a szüleim (és viszont).
Alapvetően jó, mert "Senki nem szól rám, hogy mit-hol-miért-már", de ennek a hátránya visszont az elkényelmesedés is. Néha jó lenne egy (női) társ, de nem tudom, hogy ő nem-e átkozná az adott napot utána, hogy megismert...
A tervem az, hogy mindenféleképen állást változtatnék végre. Magánélet tekintetében hiába is szeretnék valakit magam mellett tudni, ha az életnek más célja van velem...
Max. itt szoktam ismerkedni, máshol sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!