Vidéken tényleg részegek egész nap az emberek?
Figyelt kérdés
Hogy dolgoznak akkor? Vagy a földeken meg a közmunkában nem számít?aug. 31. 18:35
3/11 anonim válasza:
Én eddig csak Budapesten láttam földön fetrengőket.
4/11 anonim válasza:
Nem, vidéken sem minden ember alkoholista.
Aki dolgozik rendesen az nem iszik munka közben.
Nem minden falu olyan mint Pajkaszeg...
5/11 Justinianus válasza:
Nem, azok a Pestiek, mert azt a sok koszt, bűzt, mocskot csak úgy lehet elviselni...
6/11 anonim válasza:
Budapest belvárosa hivatalosan is egy bulinegyed, ahova részegedni járnak a brit férfiak. Továbbá az ország összes csövese Budapest utcáin fetreng részegen. A hányástócsák az emberi vizelet és ürülék az szó szerint szerves részei a város összképének.
Én nem mutogatnék ebben a kérdéskörben vidékre, mert a fővárosban tulajdonképpen ebben élnek.
7/11 anonim válasza:
Több az alkoholista, mint a városokban, mivel nagyobb a, szegénység.
Meg úgy alapvetően a napi szintű ivászat elfogadott, sőt hülyének néznek, ha nem iszol.
9/11 anonim válasza:
Ugye, te is az az ember vagy, aki vidéket legfeljebb még csak képeslapon látott?
10/11 anonim válasza:
Egy munkaalapú társadalomban? Ugyan már:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!