Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnél 500 évet hibernálva...

Szeretnél 500 évet hibernálva eltölteni és utána felébredni hogy megnézd, mennyit változott a világ?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg nem vállalnád be, mert mi van ha minden elcsesződik és egy sokkal élhetetlenebb világban ébresztenének fel?

aug. 28. 12:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem élnék ezzel a lehetőséggel. Valószínűnek tartom, hogy ötszáz év múlva még rosszabb lesz a világ, mint most.
aug. 28. 15:09
 22/28 hollófernyiges ***** válasza:
71%
Képzeld el hogyan nézne a mai világra egy 1524-ben hibernált pasas, akinek olyasmiken jár az agya, hogy nagyon fenyeget a török, lázonganak a jobbágyok, Németországban valami Martin Luther nevű szerzetes teljesen felkavarta az anyaszentegyházat, a tengeren túl meg valami Amerika nevű kincses helyet fedeztek fel. Rövid időn belül felkötné magát.
aug. 28. 15:59
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

Nem, Rak Hold vagyok. Engem a mult erdekel.

40F incel

aug. 28. 16:35
 24/28 Szolovjov ***** válasza:
Nem. Tuti nem árulnának alkatrészt az MZ-hez. Ami egy rémálom lenne.
aug. 28. 16:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Kihagynám.
aug. 28. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Mint 40F incel, én is rák vagyok. A múlt jobban felvillanyoz, 80-as évek Amerikájába mennék bármikor. Olyasmi feelingbe, ami a Vissza a jövőbe-en volt az elején.
aug. 28. 20:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem. Túlzottan nagy ugrás lenne az, amit nem szeretnék és nem is mernék bevállalni. Senkit nem ismernék, valószínűleg az eddig megtanult nyelveket is tanulhatnám újra, vagy egy teljesen újat nulláról. Beilleszkedéssel is lennének nem kis gondok, valamint arra sincs garancia, hogy nem egy rosszabb állapotú világban ébrednék fel. Meg elég sok sci-fit nézek, szóval azokból kiindulva, lehet, a hibernálás alatt is lépnének fel némi komplikációk.
aug. 28. 21:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sokszor szoktam azon elmélkedni, hogy mi lesz a jövőben, milyen új technológiák jönnek, mik fogják meghatározni az életünket (ha egyáltalán itt leszünk még) és hasonlók. Szóval, ha lehetőségem lenne egy ilyenre biztosan nem hagynám ki, még úgy sem, hogy az 500 évet kicsit soknak tartom. Elég lenne 100-150 is.
aug. 28. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!