Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Buszon miért olyan idegesítőek...

Buszon miért olyan idegesítőek az öregasszonyok?

Figyelt kérdés

Mondok pár példát: reggel hering party van. Felszáll velünk együtt egy idős bácsi. Mi a hátánál voltunk, bérletet csippantottunk neki is segitettunk a jegyet lepecsételni. Az ajtóban áll szegény bottal, mert nem fér tovább sehova, mi a hátánál. Persze a tömeg közepén egy banyatankos ninja veri elő magát, aki 2 helyet foglalt el, hogy ő a következőnél száll le. Ahogy a sofőr nyitotta az ajtót a bácsika is szállt volna le, csak nem tudott lelépni mert magason volt a busz, segítettünk neki, de ez az érték megkötött úgy hogy majdnem leestem mire a bácsi leszállt. Pedig lett volna helye mellettem. Én meg persze rászóltam, mert hát mit képzel magáról és még nekem mondja hogy "Kisasszony, erőst nagy helyről beszélgetsz". Éreztem a tankostól úgy meglököm a lidl közepén köt ki. (Persze kellett menjen, mert a promóciókat kikapkodják előle a végén a fajtatársai).

Szerintetek mit kéne csinálni ilyen helyzetben?

aug. 27. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem csak ott, hidd el, csak össze van egy rakat ember zárva szűk helyre és jobban kijönnek az indulatok 😅
aug. 28. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a pökhendi, arrogáns viselkedést nyugalommal és kedvességgel szoktam kezelni, az esetek többségében be is jön.
aug. 28. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is az válik be ilyen helyzetekben, hogy teljesen nyugodtan, őszinte mosollyal és kedvességgel fordulok az illető felé, aki (az esetek nagy többségében) nem tud ezzel mit kezdeni, és szinte azonnal visszább vesz. De minimum meglepődik elég szépen.
szept. 9. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!