Buszon miért olyan idegesítőek az öregasszonyok?
Mondok pár példát: reggel hering party van. Felszáll velünk együtt egy idős bácsi. Mi a hátánál voltunk, bérletet csippantottunk neki is segitettunk a jegyet lepecsételni. Az ajtóban áll szegény bottal, mert nem fér tovább sehova, mi a hátánál. Persze a tömeg közepén egy banyatankos ninja veri elő magát, aki 2 helyet foglalt el, hogy ő a következőnél száll le. Ahogy a sofőr nyitotta az ajtót a bácsika is szállt volna le, csak nem tudott lelépni mert magason volt a busz, segítettünk neki, de ez az érték megkötött úgy hogy majdnem leestem mire a bácsi leszállt. Pedig lett volna helye mellettem. Én meg persze rászóltam, mert hát mit képzel magáról és még nekem mondja hogy "Kisasszony, erőst nagy helyről beszélgetsz". Éreztem a tankostól úgy meglököm a lidl közepén köt ki. (Persze kellett menjen, mert a promóciókat kikapkodják előle a végén a fajtatársai).
Szerintetek mit kéne csinálni ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!