Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az exem miért csavargó?

Az exem miért csavargó?

Figyelt kérdés
Srác vagyok. Van egy exbarátnőm és mikor 16 évesen megismerkedtünk akk is már a várost járta.. azóta 10 év telt el és még Mindig ilyen életmódot folytat. Persze már dolgozik meg minden.. én aki féltem persze aggódok miatta.. azt mondta hogy ő mindig ilyen volt és ilyen lesz. De miért?? Ez nem normális szerintem

aug. 27. 14:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Már nem lehet Pesten nézelődni?
aug. 27. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért, hol sétáljon, otthon a nappaliban a futópadon?

Olyan vagyok, mint a volt barátnőd. Akkor érzem jól magam, ha le lettem mozgatva, mint egy kutya :D Ha nincs időm sétálni, akkor szoktam futni egyet, de sétálni sokkal jobb. Egyébként se lehet megunni a várost, eleve nem ugyanazok az emberek jönnek szembe, de az épületeken is mindig sikerül felfedezni valamit, ami mindig is ott volt, de valamiért elkerülte a figyelmem (kis szobrocskák, minták, tele vannak velük a belvárosban a bérházak), átrendezik a kirakatot, az egyik utcában bezár egy hely, és kinyit a helyén egy új. Ez miért baj?

aug. 27. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Éves szinten a napi lépésszámom 17 ezer körül van, ami több mint 10 km napi séta. Egy évben 3650 km.
aug. 27. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez teljesen jó elfoglaltság, főleg ha pl zenét hallgat közben közben gondolkodik. Emiatt híznak el úgy sokan, mert kocsival járnak mindenhova és soha nem sétálnak. Én is szeretek sétálni, teljesen kikapcsol, főleg amikor jó idő van. Nem is vagyok elhízva, mert mindennap mozgok, pedig irodában dolgozok.

Pont annak van hátránya, ha valaki otthon tesped a 4 fal között állandoan, nem mozog, nincs a friss levegőn.

Itt te vagy a problémás és nem ő.

aug. 29. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!