Borzalmas a levegőminőség az országban a 3 hónapja megállás nélkül tartó iszonyatos, szörnyű és kibírhatatlan hőség miatt, gyakorlatilag mintha Afrikában élnénk. Ti hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
aug. 26. 18:28
11/23 anonim válasza:
Nem is olyan vészes már, éjjel tök jól lehűl a levegő, ha kinyitsz mindent éjjelre, reggel 9-kor legkésőbb pedig becsukod az ablakokat, teljesen elviselhető bent a hőmérséklet. Akik kint dolgoznak a szabadban, azoknak persze más a helyzet, ők elhiszem, hogy szenvednek.
12/23 anonim válasza:
12: földszinti lakás, annyira nem nagyon lehet kinyitni mindent míg alszom... szóval mindenkinek mások a lehetőségei, ami neked evidens nem biztos, hogy mindenkinek az.
13/23 anonim válasza:
Én többször rosszul lettem az elmúlt hetekben, mire beértem munkába. 5 perc séta a napon, 20 perc buszozás, 5 perc séta szintén a napon.
Egekbe szökött a vérnyomásom, kezdett előjönni a pánikrohamom, hogy nem tudok elmenekülni sehova a meleg elől.
14/23 anonim válasza:
13: igen, ez is jogos. Nekünk vidék, családi ház, mindenen szúnyogháló amúgy is (nem mintha az megállítana bárkit), de fel sem merül, hogy ne maradhatna nyitva az ablak. Na meg a kutya ott alszik az ágy mellett, úgyis szól, ha van valami :)
15/23 anonim válasza:
12-es! Dehogy hűl le éjjel a levegő, még éjjel kettőkor is 28 fok volt kint, hajnalban pedig 23. Szerinted ez lehűti a hetek alatt felforrósodott falakat? Errefelé eső sincs hetek óta. Nagyon gáz a levegő hőmérséklete és minősége.
16/23 anonim válasza:
Nálunk csak 21-22 körül van éjszaka, nappal 36-38. Reggelre szépen lemegy 24 fok körülre a ház hőmérséklete, de ehhez szó szerint az összes ablak nyitva van, hogy járjon a levegő. Az utcára néző földszinti ablakok csak bukóra, a többi sarokig.
17/23 A kérdező kommentje:
Tetves rühes nyár, bárcsak soha ne lenne 30 fok felett. Remélem, szeptembertől 20 foknál nem lesz melegebb nappal és hosszú, 5 hónapig tartó, komoly mínuszokkal teli telünk lesz.
aug. 27. 22:18
18/23 anonim válasza:
Aztán majd írod a kérdéseket, hogy kegyetlen, dermesztő fagyhalál van.
19/23 anonim válasza:
Felesleges egymás torkának esni az ilyen kérdések alatt. Ki a meleget, ki a hűvösebbet szereti.
Panaszkodni sem érdemes, pedig én is azt vallom, hogy 30 fok felett már szinte kibírhatatlan az állott forróság. Valamelyik héten 40 fokot mértünk. Itt már szó szerint elkezd az ember főni, ha nem tud árnyékba húzódni.
20/23 anonim válasza:
5-ös válaszoló, Melyik ez az ország? Módfelett érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!