Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is beteges már ez...

Szerintetek is beteges már ez a szintű pénzspórolás?

Figyelt kérdés
Haverom kint volt Ausztriába dolgozni az 5 év alatt hazahozott 20 milliót. Most hazajött és olyan szinten nem akarja költeni a pénzét, hogy lopja a munkahelyéről a wc papírt, heti szinten hazajár hogy elengedő kaját összeszedjen otthonról hétfőtöl péntekig, mindig nézi az akciós újságot és ha valami ami kell neki mondjuk 100ft-al olcsóbb képes elsétálni kilómétereket így hogy közbe ennyi pénze van, az utcán gyűjti a flakonokat, palackokat és képes szorongatni ha épp gyalog vagyunk például órákig, nyaralni is mentünk és inkább képes volt a kocsiba aludni mint hogy szállásért fizetni kelljen, van egy fullos audija de sose használja és inkább gyalogol 1 órát , minthogy párszáz forint kimenjen a tankjából, mindig meghívatja magát ő sosem hív meg senkit, a barátnőjének sajnál 1 szál virágot venni inkább tép az utcáról és beadja hogy vette, amit csak tud a szüleitől húz le ( pl : telefonszámla, mindenféle előfizetés ) a csávó havi költsége nagyon max 30 ezer forint ahogy számoltam. Szerintetek is beteges ez már nagyon?

aug. 25. 12:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nektek is van ilyen ismerősötök? Ha igen ő miket csinál?
aug. 25. 12:57
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Ez még nem beteges, a wc papírt is szét lehet szedni 1 rétegre, meg van aki a 3 pengés Gillette borotvából kis fogóval kiszed 2 pengét, 1 marad, azzal borotválkozik, majd betesz 1 másikat ha az első elkopott.
aug. 25. 13:00
 3/12 anonim válasza:
Környéken lakik két 50 feletti faszi. Anno az erdőket, szantóföldeket semmi pénzért vették meg. Mind a kettő ugyan olyan csöves ruhaban jár, mind a kettőre ráomlik a haza, olyan a ház normál ember nem lakna benne. Mikor megláttam nem hittem el. Az egyiknek van ferrarija és legolcsóbb kuton tankol mindig. Tele vannak mint a déli busz még is olyanok mint a csövesek. Hogy miért azt nem tudni, de nem minden ember egyforma. Vagy elfogadod a barátod olyannak amilyennek vagy nem találkozol vele.
aug. 25. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Igen van hasonlo ismim.

Tőzsdézi van 100 millioja!!!ami bent van papirokban(házat akar épiteni) es komolyan úgy él mint egy munkanélkuli!

Az anyját húzza le kajával, az anyja kocsiját kéregeti kölcsön ingyen ha kell, a tesoja lakásában lakik ingyen(csak rezsit fizet), nőknek soha semmit nem vesz max fagyira meghívja, noname cuccokbaan jár(na ezt viszont tudtam benne módosítani ma már ad magára és a márkákra), sportra haverokra szórakozasra semmit nem költ hanem nem jár sehova! Otthon tv zik meg netezik max elmegy zpknit venni, a barátaival (van neki 1 vagy 2 és ennyi), sétálós beszelgetos programja van maximum vagy felmennek hozzá és semmivel meg se kínálja őket.

Családot se akar.

Meg inkabb tart szexkapcsolatokat nehogy kapcsolatba is adni kelljen bármit is.

aug. 25. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
*tőzsdézik
aug. 25. 13:30
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Betegek. Aztán egyszer hirtelen kapnak majd egy infarktust vagy hasonlót és meghalnak úgy, hogy nem is éltek, mert mindig csak a spórolás volt. Én is szeretek spórolni, de mindig próbálom az arany középutat megtalálni, szerintem elég jól is megy.

Van Facebookon is egy ilyen spórolós csoport, ahol nagyon sokan túlzásba esnek már. Pont a csoport alapítója is nagy spórolós volt, büszkén volt rá, hogy még a nászútján is spórolt.

Aztán meghalt 50-es éveiben. Nem tudom megérte-e, mert nem tudta élvezni a nyugdíjas éveit a spórolt pénzével. Persze az se jó ,ha valaki ész nélkül költi q pénzt minden hülyeségre, de aki még a nászútján sem tudja elenedni kicsit magát (pedig telne rá), az màr a másik véglet.

aug. 25. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Elég skót a lelke. De ez van. Ő pénze. Biztos félretesz valamire.
aug. 25. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Konkrétan az àllásàval jàtszik hogy lopja a wc papírt.
aug. 25. 17:10
 9/12 anonim válasza:
59%
Belegondolva én is ilyen vagyok. Rengeteg hitelem volt, mégsem birtokoltam semmit. Meguntam, mindent megvontam magamtól, nagy nehezen kiköhögtem a tartozásokat és azóta annyira megtetszett ez a spórolósdi, hogy már nem szarom el olyan dolgokra a pénzem, amiket máshonnan is be tudok szerezni, vagy felesleges rongyrázás (pl. hotelben alvás, mikor lehet sátrazni, vagy autóban is pihenni).
aug. 25. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg Németországban dolgozom és hiába van 15.000 euró félretett pénzem. 50 euró pluszt is rettegek kiadni . Szóval...
aug. 26. 06:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!