25 év körüliek, mivel telik a hétvégétek?
Figyelt kérdés
Mennyire vagy társasági?
Szoktál unatkozni?
aug. 25. 10:56
1/4 anonim válasza:
Itthon vagyok és társasozom húgommal, illetve most Wukong végigjátszást nézek. Valamint, ha ezekhez nincs kedvem, akkor olvasok. Néha, nagyon ritkán, olyan havonta vagy két havonta egyszer elmegyünk barátokhoz és akkor velük társasozunk így többen. Ezen kívül nincs semmi. Unatkozni ritkán szoktam, mert igazából örülök, ha nem kell csinálni semmit, tehát élvezem, ha éppen lehet semmittenni. :D
2/4 anonim válasza:
Programozással, olvasással, edzéssel főzéssel és néha kimozdulok itthonról a kutyámmal. Hidegen hagynak az emberek, de nem gyűlölöm őket. Szimplán csak nem érzek az esetek nagy részében kényszert vagy vágyat az interakcióra vagy komunikációra velük.
Szóval el vagyok, igyekszem úgy élni ahogy jónak érzem.
4/4 anonim válasza:
Főzéssel, F1 nézéssel, olvasással, kis sorozatnézéssel, szüleimnek segítettem/segítek, meg már pakolok kicsit a jövő heti kollégiumi beköltözéshez.
Nem szoktam unatkozni.
Nincs túl aktív társasági életem, pedig néha azért elég nagy igényem lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!