Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hallottatok erről az eltűnt...

Hallottatok erről az eltűnt fiúról?

Figyelt kérdés

Tóth Balázs 19 éves . Szerintetek hol lehet ? Ennyi napon át nem találják! Mi lehet az oka az eltünésének? Édesanyja ezt posztolta:

Balikám! Ha ezt látod és olvasod kérlek gyere haza mert már nem bírom! Minden teljesen meg fog változni ithon, még nyugodtabb családi körülmény lessz. Nagyon nagyon szeretlek tudod. Gyere haza. Csak legalább annyit üzenj valakivel hogy jól vagy. 😭😭😭

aug. 24. 17:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Szülei régen elvàltak... Anyjának új párja van 6 éve..
aug. 24. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Elmenekült otthonról

Ezért:

"Ha tehetné, mindent helyrehozna"

"Minden teljesen meg fog változni itthon, még nyugodtabb családi körülmény lesz"

"Egy kicsit összevesztem vele, de nem olyan súlyosan. Kisebb családi gondok miatt, de nem látszott rajta, hogy megviselte volna. Sosem ordítozunk itthon egymással, csak egy kicsit vitatkoztunk."

"Ne haragudj, ha rosszat tettem. Nagyon megbántam, és meg fogok változni"

aug. 24. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy ismerosok irtak, az Anyuka egy alkesz. Valoszinuleg elege lett az egeszbol, betelt nala a pohar es lelepett.

En is olvastam az Anyuka posztjait, es olyan erzesem van, hogy o tehet errol az egeszrol. A fiurol csak jokat irtak. Nem tudom, hogy mennyire igaz amit az Anyukarol irtak, de egy alkoholista mellett pokoliak a mindennapok.

Nagyon rossz jel, hogy minden irat, penz es telefon nelkul tavozott, ugy mint akinek mar semmire sincs szuksege, csak a nyugalomra.

Nagyon bizom benne, hogy tevedek es valami barat/baratnonel huzta meg magat. Bizom benne, hogy epsegben elokerul, es lesz olyan aki segit neki, hogy kilepjen abbol a kornyezetbol.

aug. 24. 18:05
 4/9 anonim válasza:
100%
Szerintem az anya pasija is közrejátszott
aug. 24. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Szegény . Én remélem hogy él a fiú !
aug. 24. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Na, így tanácsolgassátok így mindenkinek, hogy lépjen le.
aug. 24. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Miből maradtam ki? Úgy látom, én vagyok itt az egyetlen aki nem hallott róla. Mi ez a sztori?
aug. 24. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos láttam már saját szememmel, mire képesek az alkesz szülők, és igen, nagy számban vannak alkoholista anyukák is.

remélem rendben lesz a srác.

aug. 24. 19:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Remélem ènis hogy épségben előkerül!
aug. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!