Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkó voltam emiatt?

Bunkó voltam emiatt?

Figyelt kérdés
A családban nálunk szokás a puszizkodás és elvárt. Én nem annyira szeretem. Múltkor siettem a buszhoz és mondtam a csaladtagjaimnak hogy távpuszi most mindenkinek meg puszi neked is xy. De végül láttam hogy rosszul esik nekik azt mondtam h na jólvan adok puszit és odamentem.

aug. 22. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs kimondva és nyűg az egész, de az egész mögött lehet egy olyan szentimentális motiváció, hogy ha bármilyen ok miatt is nem fogtok soha többet találkozni, akkor egy pozitív emlékkép maradjon meg a másikról. Mint a mondás, hogy ne feküdj le haraggal a szívedben, mert lehet nem lesz esélyed a személyes megbocsátásra és utána téged mardos majd a bűntudat.
aug. 22. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál bunkó. Siettél is, de köszöntél is. Ha mégcsak egyféleképpen köszöntél is volna; akkor se lett volna semmi baj.
aug. 22. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál bunkó, mert gondoltál így is rájuk:).
aug. 22. 17:32
 4/4 anonim válasza:

Nem volt bunkó.

Viszont ha zavar az egész pusziszkodás nyugodtan szólj,biztos megértik,hogy nem mindenki szereti.

aug. 23. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!