Szoktatok otthon barkácsolni javítani vagy mindenhez szerelőt kell hívnotok ?
Párszor hívtam szakikat, el is bszták aztán bepereltek, hogy használhatatlan fst nem fizettem ki.
Vége az lett szerelhettem meg magamnak és rakat pénzt kiszórtam ügyvédre.
Azóta inkább megcsinálom magamnak, nem lesz szép de legalább üzemképes és nem megy el rá több százezer.
Nagyon jókat szoktam magamon röhögni, hogy ha kettő vice-házmestert elfogyasztok, a saját apámra iszom magam, és hirtelen kedvem támad légteleníteni a radiátort, megcsinálni a lötyögő kilincset, megnézni a csöpögő csapot.
Még nem hívtam szerelőt semmihez, de nyilván, ha egyszer valamivel nem tudnék én boldogulni, akkor szakembert hívnék. Illetve van egy olyan szabály nálam, hogy elektromos dologhoz, illetve gáztűzhelyhez nem nyúlok hozzá. Ha elcseszem a radiátort, max. kifolyik egy kis víz és nem lesz fűtés, ha elcseszem a csapot, max. nem nyitom vissza a vizet, amíg a szaki meg nem oldja, viszont a 220 megbasz, a gáz meg megfojt, vagy felrobbantja a lakásom és akár a szomszédokét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!