Miket lehet otthon barkácsolni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek barkácsolni és már csináltam egy fotelt otthon. Szeretnék hasonló dolgokat barkácsolni még, de nem tudom hogy mit lehet és az fontos, hogy ne nagy bútor legyen mert már nem fér el a házamban. Ha valaki tud segíteni légyszi mondja meg azt is hogy miből készüljön.2021. ápr. 29. 17:07
1/6 anonim válasza:
Dohányzó asztal, bortartó fenyőből. Valami tároló amire épp szükség van. Fűszer tartó hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Barkácsoláshoz fát milyen boltokban lehet venni? (úgy értem, mint pl. JYSK, IKEA, barkácsboltok)
2021. ápr. 29. 17:18
3/6 anonim válasza:
Inkább tüzép ha van a közelben. En csak ott vásárolok ilyeneket. Ki lehet válogatni melyik kell neked.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, mert ilyen van azon a településen ahol lakom!
2021. ápr. 29. 17:27
5/6 anonim válasza:
Merre laksz? Vevőid is lehetnek, de én pl. személyesen szeretek vásárolni, akiét nem nézhetem meg élőben, attól nem rendelek.
Fából vagy bútorlapból dolgozol?
6/6 anonim válasza:
Csinálj belőlük egy kiállítást és a látogatók közt biztos akadnak megrendelőid. Őket meglátogatják a barátaik, azok is rendelhetnek nálad és így tovább... Végül meggazdagodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!