Miért ilyen kamaszos még mindig a lányom?
Tehát elmondta, hogy mit szeretne és mi a gondja. Itt milyen válaszra számítasz?
Hozzátenném, hogy egyáltalán nem mondanám kamaszosnak, ha munkát szeretne és függetlenedni.
Irigyled őt, mert tőled független életet szeretne? Felvilágosítalak, ha ez eddig számodra nem volt világos. 21 éves felnőtt ember, és az az élet rendje, hogy a gyerek, mikor felnő, akkor a saját lábára áll, önálló lesz, és már kevésbé lesz fontos számára a szülei, főleg a tanácsai.
Engedd el. Mert minél jobban erőszakosan magadhoz akarod láncolni, pont, hogy az ellenkezőjét fogod ezzel elérni. Csak menekülni fog tőled. És meg is fogom érteni. Ne telepedj rá. Neki is van saját élete, ahogy neked is. Van neked nincs, ezért akarod magadhoz láncolni a gyerekedet? Mert, ha ő kirepül, akkor neked nem is lesz életed, mert neked ő volt a mindened? Na, pont itt lenne az ideje, hogy magaddal foglalkozz. Felnevelted, önállóságra nevelted, tehát jó munkát végeztél. Ennyi.
“ Azt mondja azért mert függetlenedni szeretne egy picit és sokszor soknak érzi hogy mindig ráírok, vagy többször is megpróbálom meggyőzni hogy jöjjön velünk. Meg amióta itthon van folyamatosan a munkalehetőségeket kutatja és bent ül a szobájában”
Meg is válaszoltad a kérdésed.
A leírás alapján a lányod teljesen normális fiatal felnőtt.
Nekem ez akkor lett jobb, amikor elköltöztem otthonról. Azóta, amikor együtt vagyunk az minőségi, mindkettőnknek sokkal több a türelme a másikhoz (mindkettőnkhöz kell :D)
Bár én a robbanékony természetemet azóta is várom, hogy kinőjem, 27 évesen. (nem fogom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!