Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzéssel tölt el...

Milyen érzéssel tölt el titeket az, hogy lassan az év kétharmadánál vagyunk, és 4 hónap múlva ismét aktuális lesz a karácsonyi készülődés, ünnepi időszak?

Figyelt kérdés
aug. 20. 15:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Mivel utálom a karácsonyt ezért nem várom ezt az időszakot. Ilyenkor inkább műszakot vállalok pluszpénzért (rendőrség). Viszont a szilveszteri bulit nagyon várom.
aug. 20. 17:54
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Eltelik egy év, még egy év, és az egész élet!
aug. 20. 17:57
 13/23 anonim ***** válasza:

Nekem hihetetlen, hogy már majdnem szeptember van, bár ez részben annak tudható be, hogy nagyon mozgalmas évem volt eddig, és úgy néz ki, hogy ez a továbbiakban is így lesz majd.

A karácsonyt meg nagyon várom, bár nem szeretem siettetni az időt.

aug. 20. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
37%
Ne is siettesd, 2 évtized nekem egy csettintés volt! ✨🫰✨
aug. 20. 18:07
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

7es

Milyen hó???? Max latyak.

aug. 20. 19:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Jó, hogy mondod, addig be kéne szerezni valami pozitív covid tesztet, vagy inkább valami üdülőhelyet nézni, mert a covid már nem ijesztő. Fene se akar még egy olyan karácsonyt, mint a tavalyi, amit apósom tönkretett. A család kötöszködő részével meg múlt karácsony óta sikerült nem találkozni, azt se szívesen szakítanám meg.

Bár kellemes a tudat, hogy addig egy rakás stresszes dolgon túl leszek már, de a legjobb lenne átugrani mindent, és áprilisba csöppenni.

Na de komolyra véve, már kezdek megérni, és tenni mindenkinek a véleményéről magasról. Így azért tűrhető.

aug. 20. 20:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Teljesen belefáradtam, beletörődtem mindenbe, hogy sehol semmilyen változás nem lesz.
aug. 20. 20:35
 18/23 anonim ***** válasza:
Tojom le - a karácsonyt!
aug. 20. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Már most érzem a bejgli illatát. Igaz ez fahéjas szilvás süti.
aug. 20. 22:13
 20/23 anonim ***** válasza:
41%
Imádom. Diszotek, hangulatossa teszem az otthonunkat. Decemberben jön a mikulás, utána van a fiam szülinapja, majd karácsony. A legjobb hónap nekünk. Manozunk, amit imádunk. Felveszem én is a "" mikulás ruhamat"😉 a férjemnek, ez már hagyomány nálunk.. Egyszerűen szuper az egész december.
aug. 20. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!