Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz ha angoltanárként végzek...

Gáz ha angoltanárként végzek és még bőven van mit csiszolni az angolomon?

Figyelt kérdés
2 nyelvet beszélek és szörnyű nehéz fenntartani mindkettőből a nyelvi szintem úgy hogy suli mellett dolgoznom is kell. Kb B2-es szinten vagyok mindkét nyelvből. De 1 év múlva végzek. Addigra illene C1-en lennem legalább az egyikből.

aug. 20. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Jó lenne fejleszteni, de a közhiedelemmel ellentétben nem ezen múlik nagyrészt, hogy mennyire leszel jó tanár.
aug. 20. 08:42
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként nálatok nem volt nyelvi záróvizsga? Nálunk képtelenség lett volna B2-vel elvégezni.
aug. 20. 08:43
 3/16 anonim válasza:
36%

Teljesen mindegy a sok szerencsétlen úgysem tőled fogja megtanulni az idegennyelvet, én még nem hallottam olyan rólakit az iskolában tényleg tisztességesen megtanítottak volna

majd ha kimenekül az orbán rezsim elől aztán kint ráragad ha van rá igénye

aug. 20. 08:55
 4/16 anonim válasza:
62%
Tanárként elég hiteltelen leszel ami a gyerekeknek is átjön majd és nem fognak komolyan venni... Vak vezet világtalant
aug. 20. 09:22
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

haaat....

tanulj azert angolt szabadidodben.

nalunk az angol tanar b.szott rank, 6 ev alatt en csiszoltam otthon magamnak a B2-es szintet, nem a tanar.

aug. 20. 09:41
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Bekerüléskor voltál B2-n, azóta csak tanultál 4 év alatt valamit az egyetemen! Eleve az alapvizsga C1. Minden órátok angolul van, angolul kell vizsgázni, szakirodalmat olvasni, sokoldalas beadandókat írni, a nyelvóra is C1. Dehogy B2-n vagy te! Honnan vetted? De természetesen folyamatosan tanulsz, nem frissdiplomásként a legnagyobb a nyelvtudásod, arra folyamatosan rátanulsz pályád során.
aug. 20. 09:58
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

#4: a diákok minden sz*rba belekötnek, és mindig azzal példáloznak majd, hogy "de abban a Doja Cat számban úgy van...", vagy hogy ismerőse kint él x éve, és ő úgy mondja stb., szóval a tanár tudja rosszul. Tapasztalat.

Szóval erre kár építeni.

De ja, szinte kizárt, hogy a Kérdező végzős angoltanárként B2-n állna.

aug. 20. 10:36
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Két angoltanár végzettségű embert ismerek, mindkettő nehézkesen beszél angolul, pl egyikük sokat gondolkodik, mielőtt a szavakat, mondatokat megformálja, és gyakran végül helytelen lesz a mondat. Szóval én el tudom képzelni. De azt nem tudom elképzelni, hogy akkor mi zajlik angol tanári képzésen.
aug. 20. 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Mi alapján gondolod magad B2-es szintűnek? Mert, ahogy előttem is kifejtették, simán lehet ám, hogy valójában már a C1 is meglenne.

Viszont, mivel valószínűleg bizonytalan is vagy a tudásodban, mindenképp rá kéne még gyúrnod az egyik nyelvre minimum. Olvass szépirodalmat célnyelveken, hallgass podcast-eket, nézz sorozatokat szintén célnyelveken; ezek mind nagyon sokat tudnak segíteni, és lazán mehet szabadidőben is. A nyelvtant, a kifejezéseket is szokja az agyad, a füled, és könnyebben fogsz majd tudni kommunikálni. Azonban ezek mellett a nyelvtant, szókincset is kell bővíteni, mert nem csak passzív tanulás kell hozzá.

aug. 20. 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Te hova jársz? Nálatok nincs nyelvi vizsga? Nálunk a tárgyak jo része a magadott nyelven van és egy csomó vizsga kell.
aug. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!