Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Havi 1500EUR elég a megélhetés...

Havi 1500EUR elég a megélhetéshez?(Hollandia)

Figyelt kérdés
Ez úgy, hogy már levonva belőle a lakhatás. Napközbe a cég állja a kaját, üdítőt stb. Úgyhogy kaját is már csak vacsorát kell vennem. Beülős helyre kinti árak mellett nem fogok menni, se bulizni, majd az ráér miután megszedtem magam. KB Félévet tervezek kimenni, Jelenleg 2,5 millió megtakaritásom van, ezidő alatt megakarom a pénzem duplázni. Amúgy 20 éves vagyok és most fogok kimenni külföldre dolgozni először. Szerintetek megoldható?

aug. 19. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Valami hollandi magyarok csoportba regizz inkabb.
aug. 19. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha megszunik a munka azzal el is kapálodnál ennyibol.
aug. 19. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Így elég. Csak kerüld el a coffe shopokat, mert akkor pikk-pakk elmegy a pénz.
aug. 19. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Kerdezo ugyes vagy, mindenkepp dicseretes hogy 20 evesen kiakarsz menni Hollandiaba es dolgizni szeretnel, penzt gyujteni.

A legtobb fiatal csak teng leng a korodbeli...

De rosszindulatu hozzaszolas volt a masidik valaszolotol... hogy mar rogton azzal jon hogy ha megszunik a munkad akkor igy lesz ugy lesz...😀

Kivanom hogy sikeruljon a munkad es szerezd meg a penzt 👍

aug. 19. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
aug. 19. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 Kösznöm szépen!

#5 Ez eskü nem én voltamxdd

aug. 19. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!