A férfiak miért ,csak a szexben és az erőszakban,leépítésben látják a férfiasságot a gyógyításban miért nem?
A gyógyítás az csak egy példa.
Illetve néha szokták használni a férfiak a leépítem szót is egy másik férfira jobbik eseteben.
Furcsa, de rengeteg férfi orvos, természetgyógyász, csontkovács, pszichológus..stb.. tehát ők a gyógyításban vannak jelen.
Egyébként pedig nem kéne általánosítani.
A nulla érzelmi intelligenciával rendelkező alfahímek sokszor tényleg csak szexben és erőszakos, hatalmi eszközökben tudnak gondolkodni és létezni. Ezt a mintát látták, vagy ezzel takargatják a kisebbrendűségi érzésüket.
Viszont bőven vannak gyógyító, gondoskodó, empatikus férfiak is.
Kár lenne általánosítanod.
Azt meg nem is értem, mit értesz leépítésen. Lekoptatni valakit? Vagy mégis mit jelent?
Ezt fiúként írom.
Én ilyenekkel kellett ,hogy felnőjek sajnos.
Nem volt könnyű ,de legalább annyit elértem ,hogy nem lettem egy ösztönlény egy egyszerű állat.
Én személy szerint a gyógyításban keresem az utatt ill még számtalan dologban kerestem ill keresem.
4-es
Valakinek az önbizalmát a kialakított énjét porig rombolni.
8-as
Szapulsz az mi?!
szapul=
1. A szennyes ruhát meleg lúgos vízben áztatja.
2. Átvitt értelemben: keményen lehord, megszól valakit.
Ez most honnan jött?!
-8as ,hogy én szapulok
8-as
Most milyen értelemben haszánltad a szót?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!