Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 11 egyetemi óra+ szakdolgozat...

11 egyetemi óra+ szakdolgozat mennyire nehéz félévnek tűnik?

Figyelt kérdés

aug. 18. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

Sima ügy...

Persze ha nem halogatsz, hanem alázattal odateszed magad a szakdolinál...

Ha persze egy telegépelt sajtpapírt, moslékot akarsz kiadni a kezeid közül diplomamunka címén, megint más a helyzet

aug. 18. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes időbeosztással szerintem még munka mellett is teljesíthető kellő elszántsággal, de nem lesz könnyű, nekem előző félévben pontosan ennyi tárgyam volt szakdogával, és 3 tárgyam nem lett meg, igaz teljes állásban dolgoztam mellette.
aug. 18. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az utolsó évben volt szakdoli, nyelvvizsga és 24 tárgy, meg persze a záróvizsgák (külön volt a komplex vizsga a védéstől).

Nem okozott gondot, egyszerűen tudni kell szervezni és nem lustázni.

aug. 18. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szakdolgozatot nem szabad az utolsó pillanatra hagyni, hanem folyamatosan kell vele haladni, valamint a tárgyakra való tanulásra, készülésre is jól kell beosztani az idődet, és akkor sikerülni fog. Nem mindig lesz egyszerű, de ha tényleg csinálsz beosztást, amihez tartod is magad, akkor menni fog.
aug. 18. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A szaktól és az egyéni képességeidtől függ elsősorban
aug. 18. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!