Van itt olyan nő,aki nem akart gyereket de mégis lett neki?
Van itt olyan nő, aki nem akart gyereket de mégis lett neki?
Pl későn vette észre a terhességet és nem tudta elvetetni, vagy a párja erőltette rá, stb
Hogyan viselted a terhességet?
A terhesség utáni testet?
Megszeretted minimálisan is a gyereket?
Hozzá tudtál szokni az anya szerephez?
Jobb lett volna, ha mégse vállalod be?
Azért lett gyerkőc mert a férjem szeretett volna,és úgy voltam vele,hogy ha nem lesz lehet h megbánom.
A várandóságom nagyon jó volt semmi probléma nem volt. A szülés után depressziós lettem, de a családom kirángatott belőle.
A kislányommal a kapcsolat elég nehezen indult, elég sírós baba volt. Már 5 éves és imádom,nagyon szoros a kapcsolat köztünk. Sokat tanulok, játszok vele, igazán átvettem az anyaszerepet. Több tuti nem lesz, mert azért magamat is szeretem annyira ,hogy legyen megfelelő mennyiségű idő magamra. A mellem tropa lett, de megműttettem így a testem is jó állapotban van, ahhoz képest hogy szültem.
Ami nekem nehéz, hogy nagyon bulizós voltam, így azok nagyon nagyon megritkultak. 36N
A terhességben csak az iszonyatos gyomorsav és az utolsó 2 hétben a folyamatos vizesedés volt rossz, más bajom nem is volt (gdm-en kívül). A terhesség utáni test okádék, még az egyik lábam is nagyobb lett 😒 Az anya szerephez abszolút nem tudtam hozzászokni, a mai napig szürreális az egész, pedig 11 éves. A legkevésbé sem nekem való és nagyon sokat gondolok ag öngyilkosságra. A gyereket egy idő után megszerettem, de ahogy egyre nagyobb lett és alakult a szemelyisége - a világból kimenekülnék ha tehetném!
Igen, jobb lett volna!
Szerintem aki erről nem maga dönt, ott baj van.
Rám ezt senki nem tudta volna erőltetni.
Mivel nem akartam gyereket soha, és ráddásul csak óvszeres védekezés jöhetett szóba, mindig fel voltam szerelkezve terhességi teszttel, végeztem is szorgalmasan, ha már 2 napot késett...
Esemény utáni tabletta is volt sajnos.
Ha nagyon bizonytalan voltam, irány a nőgyógyász, hüvelyi UH, ha szükséges.
Még ez is jobb volt, mint egy nem kívánt terhesség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!