Hogy telik a hosszú hétvége? Mentek valahova?
Figyelt kérdés
aug. 18. 07:20
2/11 anonim válasza:
Kellene, de kicsit lebetegedtem tegnap estére.
4/11 renton9999 válasza:
Nem,söt max a kapuig megyek ki a 4 napban,jön két bevásárlás azt átveszem oszt csáááh..semmi kedvem nyomorogni pl a boltba,túl kényelmes vagyok én már. Kirándulás élmény szerzés nem érdekel plusz felesleges pénzkidobás,akkor inkább vennék abbol parfümöt vagy valamit a számitógépbe. Jókat eszek - iszok tvzek,lesz valami film ami jó letöltöm,esteleg gépezek kicsit,gondolom unatkozok is majd..ezek mennek. (48f)
5/11 anonim válasza:
Maximum a boltig. Nincs kedvem most mászkálni, lusta vagyok, meleg van. Nagyon fárasztó munkahéten vagyok túl. Regenerálódni szeretnék a hétvégén.
6/11 anonim válasza:
Lecsót fogunk befőzni. A nejemmel nemsokára elkezdjük az előkészítést.
7/11 anonim válasza:
Semmit. Mindenhez pénz kell, hónapig végig nehéz kihúzni. Itthon maradunk. Kirándulni nincs kedvünk. Marad az itthon lét.
8/11 anonim válasza:
Mint az összes többi nap. Nem. A párom amúgy is csak kedden nem dolgozik
9/11 anonim válasza:
Nem pont úgy, ahogy terveztem; péntek délután óta nem érezem magam valami fényesen (finoman szólva), azóta alváson és sorozatnézésen túl aligha csináltam bármit is. Ma már jobb a helyzet, de még mindig nem az igazi.
Nem hinném, hogy bárminemű kirándulás, kiruccanás így összejönne, pedig volt tervben.
10/11 anonim válasza:
Semmi mást hétfőn dolgozok.
Manapság nagyon sok helyen dolgoznak ünnepnapokon is.....gondolj bele, azt , hogy te zavartalnul netezhess azt is figyeli valaki....és , hogy kedden vehess egy gombóc fagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!