Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt ez az előbb Budaörsön?

Mi volt ez az előbb Budaörsön?

Figyelt kérdés

Az előbb volt pár szem eső, nagyobb dörgéssel és még nagyobb villámokkal.

Volt egy nagy narancssárga összefüggő felhő is Pest irányában. Ebben a felhőben, kb 25 perccel ezelőtt 2 kis fény járkált, túlságosan szabályosan. Rendesen mentek egymás felé, nem villantak, nem szaladtak. Középen összetalálkoztak egy ponton, majd visszafordulak, ugyanazon a nyomvonalon.

Sokáig játszottak még így. Ha nem együtt tűntek fel, akkor "megkeresték egymást" Nem tehetetlenül villogtak, mint bármelyik villám, hanem olyan volt, mintha járkálnának az égen. Élesen irányt is tudtak váltani.

A Pataki Attila-féle ufós beszólásokat mellőzzük, a kérdésem komoly.

Figyelte ezt még valaki rajtam kívül?

aug. 17. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a kis repülőtér. Helikopter vagy hasonló?
aug. 17. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

En csak azt tudom mondani felebaratom, hogy amikor en kisgyerek voltam. Szerettem a villamokat nezni egy nagyobb homok csucsrol ami kb a haztol kb 1.5m magas. Kb felettem cikaztak. es eredekes volt, semmi hanguk nem volt, csak neztem volt ott minden szin. naranccsarga, persze kek, barna, de mind felhok kozott persze, es erdekes volt. Nagy felhok voltak pedig, egy ido mulva esett csak. De meguntam aztan mire bementem elkezdett esni. Az elektromossag mashogy viselkedik meg a magnesesseg, feszultsegek kombinacioja. valamikor elofordul majdnem tokeletesseg, de az keves van. lehet te is ilyet tapasztaltal.

A gombvillam hivok hat nemtom. nagyanyam az, de en ketlem egy kicsit ha nem nagyon. Azt mondja a szobaban cikazott vegig majd kiment az ablakon.

aug. 17. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyár elején mi is láttunk ilyet kb abba az irányba. (mi kicsit nyugatabbra lakunk)

Felhőben cikázott valami, de hang nélkül.

Pont így vihar előtt volt, szerintem villám valamilyen formája.

aug. 17. 23:33
 4/7 A kérdező kommentje:

A helikopternek van alakja is, nemcsak fénye. Ezek csak és kizárólag fények voltak.

Elég magasan ahhoz, hogy egy helikopter vagy repülő ott már csak légypiszoknak nézzen ki, de ezek a fények jóval nagyobbak voltak, mint egy légypiszok.

A lenti megvilágítás is kizárt, mert a fénynek van alulról is egy útja (gondoljunk a diszkófényre, ami lentről pásztázza az eget), de ennek nem volt, nem hosszú fény volt, hanem csak az égen volt a két fény.

aug. 17. 23:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, a villámra gondoltam én is, de ahhoz túl intelligensen mozogtak, viszont viharhoz lehetett kötve, mert a vihar elmúltával már nincs itt.
aug. 17. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Soros-terv
aug. 18. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mezőgazdasági drónt láttál. Vihar kár felmérést is tud végezni.
aug. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!