Budaörsön, hol találni olyan helyet ahonnan a Duna (Tűzijáték) nagyjából belátható?
Figyelt kérdés
Kicsi gyerekekkel szeretnénk megnézni messziről, olyan hely kellene ahol autóval meg lehet állni. (A környéken is jó lehet egy hasonló magasabb pont, csak én Budaörsre gondoltam első sorban.)aug. 12. 14:30
1/4 anonim válasza:
Budaörs közigazgatási határain belül nem valószínű, hogy lesz ilyen, mert a Budai hegyek kitakarnák. Esetleg a Frankihegy 1-2 utcájában, de nehézkes kocsival megállni, illetve csak részben, vagy egyáltalán nem látnátok rá a tűzijátékra.
2/4 A kérdező kommentje:
értem, azért köszönöm. De akkor hol lehetne a közelben messziről megnézni? (túlzott durrogás, és embertömeg nélkül)
aug. 12. 16:51
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
aug. 13. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!