Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kik azok az Incelek mit...

Kik azok az Incelek mit tudtok róluk?

Figyelt kérdés

aug. 14. 19:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

10 szerintem ezt nem jól látod.... Legalábbis nem egészen. A nők idővel egyre jobban tudják (általában), hogy mi kell nekik egy párkapcsolatban, ahogy szerintem a férfiaknál is így van. Teljesen okés, hogy válogatnak. Sőt, nem csak okés, hanem nagyon os jó dolog. Gondolom én, te sem jönnél össze konkrétan BÁRKIVEL.

A fiatalok közül pedig igen, van, akinek a hírnév és a pénz számít, de nem mindegyiküknél. Sőt... Egy teljesen normális fiatal nem az alapján választ magának párt, hogy a szülők mennyire gazdagok ( én itt most az igazán fiatal korosztályra gondolok, olyan 16-24 éves kor közti gyerekekre. Nekik még nem igazán van saját pénzük.) vagy hogy éppen mennyire közkedvelt a potenciális partner.

aug. 15. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Az incelek azok, akik betegesen utálják a nőket, mert kudarcok sorait élik meg és mert nem akarnak sem magukon sem az életükön változtatni, ezért egyszerűbb áldozati pózban a nőket hibáztatni mindenért.

Általános jellemzőjük, hogy mindenkit aki átlagos fikáznak, hogy ronda és baj van vele, csak a top modellek után csorgatják a nyálukat, mert nekik az jár, de nem érzik, hogy ahhoz adni is kéne a külsejükre, mert a nyerő személyiségükért - értsd a nők sorozatos alázása - kéne, hogy beléjük szeressenek.

aug. 15. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Az incelek azok, akiket a nők eltúlzott igényei hoztak létre. Igen, legyél 190 centis modell, mellette meg gazdag is. A kettő együtt kell, ha valamelyik hiányzik, még átlagos nőt se nagyon találsz.
aug. 25. 01:27
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Vajon azok a 190 cm alatti férfiak, akiknek még gyerekeik is vannak és átlagos keresetűek vajon nem is férfiak?
aug. 25. 02:12
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Azok a férfiak nagyon szerencsések. De elképesztő, hogy mennyire megnőtt a testmagasság az utóbbi évtizedekben. Rengeteg nő magasabb már nálam, pedig 181 cm vagyok. Férfiak meg... 2 méteres monstrumok mindenhol.
aug. 25. 14:30
 16/20 A kérdező kommentje:

15-es

Akkor én mit szóljak?

172cmmel

Engem agyonver mindenki.

aug. 25. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 172 cm magas lány vagyok és teljesen belefér ha a párom is ugyan ekkora.

Volt egy srác aki nagyon tetszett, velem egy magas volt de az első randi végén megmodta hogy amíg vele vagyok ne viseljek magassarkú cipőt mert akkor ő alacsonyabbnak tűnik és hogy néz ki ha egy csaj magasabb mint a pasija.

Ahogy sok lány nem jönne össze alacsony sráccal, sok fiú úgy nem jönne össze magas lánnyal.

aug. 25. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:

160 cm se vagyok. Mit kezdjek egy 190 cm magas férfival? Nagyon jó, hogy eléri sámli nélkül a magasabb polcokat, de ezt eddig is megoldottam magas férfi nélkül.

Nálam még a 17-es problémája is mértékkel van, mivel ritkán hordok magassarkút és azt se túlzott méretben a gyenge bokám miatt.

aug. 25. 22:05
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

"Az a baj, hogy ők nem fogadják el a segítséget"

Milyen segitseget? Azt, hogy szeriaban takarodunk a friendzone-ba?

40F incel

aug. 29. 01:02
 20/20 anonim ***** válasza:
61%
#19: ez pontosan így van, ha nem vagy elég vonzó, még örülhetsz, ha friendzone-ba kerülsz nagy kegyesen, és nem köpnek le vagy rúgnak beléd, ha ismerkedni akarsz.
aug. 29. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!