10 szerintem ezt nem jól látod.... Legalábbis nem egészen. A nők idővel egyre jobban tudják (általában), hogy mi kell nekik egy párkapcsolatban, ahogy szerintem a férfiaknál is így van. Teljesen okés, hogy válogatnak. Sőt, nem csak okés, hanem nagyon os jó dolog. Gondolom én, te sem jönnél össze konkrétan BÁRKIVEL.
A fiatalok közül pedig igen, van, akinek a hírnév és a pénz számít, de nem mindegyiküknél. Sőt... Egy teljesen normális fiatal nem az alapján választ magának párt, hogy a szülők mennyire gazdagok ( én itt most az igazán fiatal korosztályra gondolok, olyan 16-24 éves kor közti gyerekekre. Nekik még nem igazán van saját pénzük.) vagy hogy éppen mennyire közkedvelt a potenciális partner.
Az incelek azok, akik betegesen utálják a nőket, mert kudarcok sorait élik meg és mert nem akarnak sem magukon sem az életükön változtatni, ezért egyszerűbb áldozati pózban a nőket hibáztatni mindenért.
Általános jellemzőjük, hogy mindenkit aki átlagos fikáznak, hogy ronda és baj van vele, csak a top modellek után csorgatják a nyálukat, mert nekik az jár, de nem érzik, hogy ahhoz adni is kéne a külsejükre, mert a nyerő személyiségükért - értsd a nők sorozatos alázása - kéne, hogy beléjük szeressenek.
15-es
Akkor én mit szóljak?
172cmmel
Engem agyonver mindenki.
Én 172 cm magas lány vagyok és teljesen belefér ha a párom is ugyan ekkora.
Volt egy srác aki nagyon tetszett, velem egy magas volt de az első randi végén megmodta hogy amíg vele vagyok ne viseljek magassarkú cipőt mert akkor ő alacsonyabbnak tűnik és hogy néz ki ha egy csaj magasabb mint a pasija.
Ahogy sok lány nem jönne össze alacsony sráccal, sok fiú úgy nem jönne össze magas lánnyal.
160 cm se vagyok. Mit kezdjek egy 190 cm magas férfival? Nagyon jó, hogy eléri sámli nélkül a magasabb polcokat, de ezt eddig is megoldottam magas férfi nélkül.
Nálam még a 17-es problémája is mértékkel van, mivel ritkán hordok magassarkút és azt se túlzott méretben a gyenge bokám miatt.
"Az a baj, hogy ők nem fogadják el a segítséget"
Milyen segitseget? Azt, hogy szeriaban takarodunk a friendzone-ba?
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!