Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik az opció itt a szeretet?

Karikaslany kérdése:

Melyik az opció itt a szeretet?

Figyelt kérdés

A - Ha valaki aggódik a másikért és mindent megtesz hogy jó legyen neki, alanyunk hirtelen haragú, sokszor mond eszméletlen csúnyákat amiket megbán később.

B - Nem beszél csúnyán, viszont nem aggódik a másikért, csak akkor beszél vele ha mondjuk nincs kivel, vagy esetleg baj van, de amúgy valamilyen szinten ő is segít a másiknak de nem szoros a kötelék, és ha mondjuk a másik kilépne az életéből nem viselné meg.

Kérdés fiktív, csak érdekel a véleményetek.

aug. 14. 18:01
A kérdező szavazást indított:
A opció az igazi szeretet
B opció az igazi szeretet
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Egyik sem, de inkább a másodikat választanám. Inkább legyen enyhe kedvelés, mint egy tuskó “szeretete”.
aug. 14. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
34%

A "B" nyilvánvalóam a "ha nincs ló..."

Az "A" pedig lehet igazi szeretet, csak emberünk egy kicsit hirtelen haragú. De attól még lehet, hogy teljesen oda van a másikért, és az életét is feláldozná érte. A személyiségén pedig lehet "javítani", ha ő maga is beismeri a hibáit.

aug. 14. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
En tul fuggetlen es autonom szemelyiseg vagyok, az osszes A tipusu csaladtagomat leepitettem evek ota... nincs szuksegem ilyenekre, a gyerekkoromat az A tipusuak tettek tonkre.
aug. 14. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Egyik sem a szeretet.
aug. 14. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

A B lehet csak eljatssza,h nem viselne meg a szakitas. A kotelek szorossagat helyette nem erezheted.

Az aggodas nem a szeretet bizonyiteka,hsnem a pesszimzmuse meg az alacsony onbizalome.

aug. 14. 18:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Miért ne lehet szeretet? Pl ha folyamatosan felidegesít a másik viselkedése, vagy sérteget akaratlanul, és kicsúszik egy pár anyázás, de ettől függetlenül mérhetetlen nagy áldozatokat megteszel érte, miért ne lehet szeretet?
aug. 14. 19:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Kérdésnek nincs alapja, max kevés, csak látok példákat egyes beszélgetésekben
aug. 14. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
18%

Mindket varuacio szeretet. Az a hevesebb vermerseklet .

6)Szeret teged.

aug. 14. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
8 Ez olyan szintu felfogas, hogy akit vertek kiskoraban azt hiszi az a szeretet... pedig rohadtul nem!
aug. 14. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyik sem. Az...

A, kb kihasznál, le se sz@r...ilyen ismerősöm volt. Mindent megtettem neki, kedvében jártam, figyelmes voltam... Ehhez képest! Csak ingerült volt velem felemelte a hangját és ő lesz@rt engem kb.

Szerettem volna ha számítok neki, de nem. Egyik napról a másikra már nem értem rá...

B, szintén csak kihasznál.

Igazából nincs sok különbség az A és B között

aug. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!