Melyik az opció itt a szeretet?
A - Ha valaki aggódik a másikért és mindent megtesz hogy jó legyen neki, alanyunk hirtelen haragú, sokszor mond eszméletlen csúnyákat amiket megbán később.
B - Nem beszél csúnyán, viszont nem aggódik a másikért, csak akkor beszél vele ha mondjuk nincs kivel, vagy esetleg baj van, de amúgy valamilyen szinten ő is segít a másiknak de nem szoros a kötelék, és ha mondjuk a másik kilépne az életéből nem viselné meg.
Kérdés fiktív, csak érdekel a véleményetek.
A "B" nyilvánvalóam a "ha nincs ló..."
Az "A" pedig lehet igazi szeretet, csak emberünk egy kicsit hirtelen haragú. De attól még lehet, hogy teljesen oda van a másikért, és az életét is feláldozná érte. A személyiségén pedig lehet "javítani", ha ő maga is beismeri a hibáit.
A B lehet csak eljatssza,h nem viselne meg a szakitas. A kotelek szorossagat helyette nem erezheted.
Az aggodas nem a szeretet bizonyiteka,hsnem a pesszimzmuse meg az alacsony onbizalome.
Mindket varuacio szeretet. Az a hevesebb vermerseklet .
6)Szeret teged.
Egyik sem. Az...
A, kb kihasznál, le se sz@r...ilyen ismerősöm volt. Mindent megtettem neki, kedvében jártam, figyelmes voltam... Ehhez képest! Csak ingerült volt velem felemelte a hangját és ő lesz@rt engem kb.
Szerettem volna ha számítok neki, de nem. Egyik napról a másikra már nem értem rá...
B, szintén csak kihasznál.
Igazából nincs sok különbség az A és B között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!