Unokatesom valoban segiteni akar nekem?
Unokatesom 50 eves es ingatlanokat ad el, ebbol el, de nem nagyon megy neki mert alig van vevo stb..
En 35 vagyok es en ingatlan vasarlas elott ellok.
Annyira mondja nekem, hogy majd ha talal9k barmi lakast ami tetszik, szoljak nyugodtan neki, mert o segit nekem mindenben, a banknal is segit h melyik a legjobb hitel stb...
Szerintetek higgyek neki, hogy ugy akar segiteni hogy sajat maganak nem szamol fel semmilyen kotseget?
Illetve ha nem is maganak, de az ingatlan irodanak ahol dolgozik?
Senki nem mondta, hogy nem fog költséget felszámolni, vagy nem kér utána valamit.
Ezt jobb lenne előre tisztázni vele... de nem egyszerű, mert ha neked dolgozott, joggal várhat utána legalább ajándékot.
Mivel unokatesom. Az o anyja meg en anyum segitik egymast pl ami terwm a kertben mindig adunk egymasnak, stb. Vagy ha sutunk valamit viszunk stb..
Ebbol gondolom h nem szamolna fel semmit...
Lehet tevedek
Őszintén nem értem, miért itt kérdezed. Az embernek tudnia kellene ezt magától.
Ha pedig bizalmatlan vagy és önbizalomhiányos is, hogy ezeket neki megmond, akkor azon dolgoznod kell.
Nem gondolni kell, hanem megbeszélni!
ELŐTTE!
Ha te találsz egy eladó lakást, amit nem az ő ingatlan irodája hirdet, akkor mégis hogyan húzna le?
Legfeljebb segít neked lealkudni, vagy ért hozzá, hogy mik egy lakás előnyei hátrányai, tehát segít a legjobbat kiválasztani, és a legkedvezőbb hitellehetőséget megtalálni, de ott sem értem, hogy hogyan húzna le téged. Ő nem a bank alkalmazottja, tehát ő nem kap jutalékot.
Egyedül akkor kap(hat) jutalékot, ha te az ő irodája által közvetített lakást veszed meg. Ha neked fáj ez, akkor ne ott vegyél, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!