Hogyan lehet kézzel írott szöveget gépelt szöveggé
tenni?
Figyelt kérdés
Be kell adnom 3 fogalmazást és leírtam kézzel egy füzetbe és nagyon sok oldal van de kiderült hogy Wordbe kellett volna megírni gépelve na most ezt hogyan tudnám vagy egyáltalán lehet valahogy gépelt szöveggé tenni valami appal hogy ne kelljen annyit begépelnem mert sürget az idő
aug. 13. 17:23
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok minden tekintetben képzett, de sztem be tudod scannelni, át tudod konvertálni a file pdf-re, úgy beadhatod, vagy ha mondjuk png; jpg, bmp kiterjesztésben mented el, akkor képként csatolhatod egy doc-ba, de az elektronikus alapú kézírás lesz...
aug. 13. 17:27
2/9 anonim válasza:
Hamarabb legépeled, mint egy program talán (!) értelmezni tudja a kézírást és átalakítani szöveggé. És ha nem jól működik, akkor azt végig kell javítani és újraolvasni amivel megint csak az idő megy.
OCR programokra vagy oldalakra keress rá, ott kell betallózni a szövegről készült fényképet. Mivel ezek jellemzően nyomtatott angol karakteres szövegekre vannak tervezve, nem túl valószínű hogy egy magyar kézírást fel tudnak dolgozni.
(Mellékes elmélkedés: ma már mindent számítógépen csinálunk, nem tanítanak vagy nem kötelező iskolában a gépírás? Jelentősen fel tudja gyorsítani a munkát vagy bármit amit csinálsz, erősen ajánlott elsajátítani)
aug. 13. 17:30
3/9 anonim válasza:
Olvasd fel, az újabb wordök tudnak diktálásra írni. Kézírást nem tud gép olvasni.
aug. 13. 17:55
4/9 anonim válasza:
Lefotozód,feltoltod a Google fordítóra, majd onnan kimasolod a szöveget és beilleszted wordbe. Javítod, ami kell. 4-es voltam
aug. 13. 17:56
5/9 anonim válasza:
Én is a diktálást javaslom. Még az is lehet, hogy a mobilod felismeri a szöveget.
Én "írtam" így beadandót.
aug. 13. 18:01
6/9 anonim válasza:
Megcsinálom 1500. Írj privit
aug. 13. 18:37
7/9 Metionin válasza:
Diktáld be, én is így ültettem át múltkor a jegyzeteimet wordbe. Minimálisat kellett javítani rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!