Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az élet apró örömei. Ti ma...

Az élet apró örömei. Ti ma milyen csöpp dolognak tudtok örülni?

Figyelt kérdés
Nekem eddig annyi van, hogy nagyon jólesett a hűtött víz, de ez is több a semminél, végül is.
aug. 12. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Most éppen annak örülök, hogy valaki, aki kiírta a kérdést örül az apró dolgoknak. :)
aug. 12. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Tök finomat főztem ma, nagyon jól sikerült és még a negyedéves bónusz is megérkezett a számlára, szép összeg. :)
aug. 12. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Sikerült az összetört csempékből és maradék csemperagasztóból egyedi pótlást csinálnom a fürdőbe, ahol a munkások leverték a csempéket. :)
aug. 12. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Azt, hogy ebben a hónapban nem nekem kell a teljesítési rátát számolni a munkában (több órás, pepecs munka).
aug. 12. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Nemrég életemben először megjavítottam egy alaplapot, a CPU foglalat pinjeinek visszahajlításával. Rokon belenyúlt. Már feladta az egész alaplapot, új után nézelődött. Azért hozta át hátha én még magamnak tudok valamit kezdeni vele (leforrasztani alkatrészeit vagy valami). Úgy voltam vele, hogyha úgyis kuka, próbáljuk meg. Nagy volt este az öröm mikor hazavitte és működött a gép.
aug. 12. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Van légkondi az irodámban. És egy kollégám volt szíves elvinni hivatalos ügyet intézni és vissza is hozott, így nem kellett ebben a dög melegben gyalogolnom.
aug. 12. 14:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Epp most szoltak hogy a héten interjum van cégen belül. Olyan poziciora jelentkeztem ami elméletben fölülmúlja a tudasom, megsem kukázták csípőből a cv-m.
aug. 12. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Annak, hogy ma picit jobban vagyok, mint az elmúlt hónapokban.
aug. 12. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik az új könyv, amit a napokban kezdtem el, és most végre jutott is rá idő, hogy úgy igazán haladjak is vele.
aug. 12. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha jól tudok aludni, a napi fürdés, az egyedüllét, ha sikerül az, amit a munkám során eltervezek.
aug. 12. 18:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!