Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Katalin hercegné milyen ember?

Katalin hercegné milyen ember?

Figyelt kérdés

aug. 12. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nem itt fogják neked megmondani. Biztos nem a közéleti szerepléseiből fogod leszűrni, ami egy PR-színjáték az alattvalóknak és a külvilágnak.
aug. 12. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Az biztos, hogy jól bírja a kontrollt, persze megéri neki az anyagi biztonságért, jómódért feladnia teljesen a személyiségét, legalábbis a nap nagy részében egy felvett szerepnek kell megfelelnie.

Nyilván az évekkel hozzá is szokott, hogy az eljárások szerint éljen, de szerintem nem egészséges dolog. Persze van, akinek sokkal rosszabb, ezt meg ő vállalta, szóval annyira nem kell sajnálni érte.

aug. 12. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted van itt valaki, aki személyesen ismeri?

Senki nem tud mondani semmi konkrétat, csak ami a médiákban van.

aug. 12. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem könnyű kérdés. Szerintem itt mindenki maximum csak azt tudja leírni, hogy SZERINTE milyen ember lehet.

Szerintem olyan irányító egyéniség lehet, valamiért így érzem.

aug. 12. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést csak azok az emberek tudnák megválaszolni, akik személyesen ismerik. Ők meg nem írnak erre az oldalra.
aug. 12. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Jelöld be ismerősnek, aztán megtudod...
aug. 12. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!