Bunkóság nem beszélni a nagyon kicsi (1-2) éves gyerekhez, ha találkozok a szülőkkel?
Figyelt kérdés
Több ismerősömnek is lett gyereke az elmúlt pár évben. Többnyire 1-2 évesek. Én nem tudok mit kezdeni az akkora gyerekkel, ami még nem tud értelmesen beszélni, nem lehet suliról kérdezni stb. Így ha összefutok gyerekes ismerősökkel, max köszönök a gyereknek(de az is inkább a szülőnek szól, hogy lássa, köszöntem neki), de onnantól csak a szülőkkel beszélek, a gyereket meg ignorálom.
A legtöbben viszont elkezdenek ilyenkor beszélni a gyerekhez. Nagyon nagy tahóság, ha nem teszem? Nekem olyan erőltetett, úgysem válaszol értelmeset, nem látom értelmét, kellemetlenül érint.
aug. 11. 16:34
11/11 anonim válasza:
A szülővel ha beszélek, a gyereknek is mondok kb. annyi, hogy "szia, baba, rég láttalak". Általában mosolyog a baba, aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!