Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi változhatott meg 2019 óta?...

Mi változhatott meg 2019 óta? Ez volt az utolsó év, amikor még az élet jó volt, azóta minden fura

Figyelt kérdés

aug. 10. 23:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
A coviddal kezdődően a világ olyan irányt vett, amiben az ilyen banánköztársaságok, mint a magyar, repülőrajtot vettek azon a lejtőn, amit előtte kb. csak az értelmesebbek érzékeltek.
aug. 11. 10:29
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

'19 óta sorra történnek olyan markáns, szinte, ha nem konkrétan, az egész világot érintő katasztrófák, amikre előtte sokáig nem volt példa, ilyen szinten meg pláne nem. Gondolok itt a pandémiára, háborúkra, CrowdStrike katasztrófára, aztán ki tudja, mi jön még.

Illetve.. az emberek is mintha távolságtartóbbak lennének azóta, az emberi kapcsolatok is egyre hátrébb csúsznak sokaknál a fontossági listán.

aug. 11. 14:55
 13/15 anonim ***** válasza:
36%
Nekem akkor véget ért az életem. Azóta zombi vagyok. Nem a Covid miatt, az csak a kegyelemdöfés volt.
aug. 11. 17:45
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

12. "az emberek is mintha távolságtartóbbak lennének azóta, az emberi kapcsolatok is egyre hátrébb csúsznak sokaknál a fontossági listán."

Ez meglehet, a covid óta lett divat az otthonról végzett munka, most már nagyon sok munkát otthonról végeznek, amik miatt régebben be kellett járni. Ez nincs jó hatással az emberi kapcsolatokra, könnyebben lesz depresszív az ember és adja ezt tovább másoknak is.

aug. 11. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Pedig tényleg elindult valami 2019-től. Sokan nem látják, vagy őket nem érinti, vagy nem akarják látni, de nem veszitek észre? Vírus, háború, háborúk, világháborús riogatások, "férfi"(xy) ver nőket az olimpián, szarban úsznak, még több vírus, kötelező szűrések, palack-visszaváltás megmenti a bolygót, go digital, gyerekek ölnek gyerekeket, MI atyánk(éáj), az aszályt nem is említem, sokan nem is érzik ezt sem...aszály... miről beszélsz? a telóm most is mutassa, hogy esik az eső, fussatok, bolondok!:D az eszetek nélkül. És nem csak Mo. Akárhogy is, de ezek a nagy újraindítás előzményei.
aug. 13. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!