Hogyan élnek a mai Magyarországon a gazdagok? Mit esznek isznak vannak még cseledeik?Mivel ütik el az időt azok akiknek nem kell vagy alig kell dolgozni a gazdagsaghoz?
Egy gazdag családban van takarítónő és minden nap étteremben esznek,
A gyerekekre bébiszitter vigyáz?
Nehezen tudom elképzelni mennyire más lehet így élni.
Vannak még cseledeik?
Vagy a gazdag családokban is ugyan úgy főznek esznek kenyeret és ugyan úgy élnek csak minőségibb termékeket fogyasztanak?
ki a gazdag? Cselédek vannak már megint. Ők a gazdagok? Mármint akiknek van?
Mi jól élünk, de nincs takarító, kertész, bébiszitter. Néha a kutyát sétáltatja egy segítség. Ennyi. Amit meg kell csinálnunk még meg tudjuk magunk is.
"...vannak még cseledeik..."
Nincs jogfolytonosság.
A régiek utódai 250 nettóért ülnek a kormányhivatalokban, oktatási, -közintézményekben. És ha arra jár egy szaki, akkor néha hallhatják, hogy melyik szigetre érdemes mindenképpen elmenni görögben...
Az újgazdagok meg azok a Lajoskák, Sanyikák, Lőrinckék, akik hármas tanulók voltak.
Az utolsó sem túl tárgyszerű. Nem egyértelmű, hogy a kormányhivatali dolgozók cselédek lennének. Az ő feladatuk a törvények betartása.
Az újgazdagok (micsoda kifejezés) egyáltalán nem biztos, hogy hármas tanulók voltak. Nagyon sok értelmes és okos ember van közöttük, amellett, hogy van egy csomó gyépés is.
Ötletem sincs pontosan honnan kezdődik a felső 10 e
Azt látom hogy óriásiak a társadalmi különbségek felfelé és lefelé is. volt anno egy negyed roma barátnőm akivel komolyan osszejotunk gyerekünk is lett melyszegeny roma telepen laktak ott láttam mi a szegénység Ott a fűtés és a fürdés és a főt étel is néha probléma neki meg az én családom is gazdag volt hogy van egy kétszintes családi házunk és
mindenkinek használt autó.
Arra gondoltam ha lefelé ilyen kulombseg van akor lehet felfelé is.vagy egy viszonylag közepén álló szemszögéből felfelé csak a minőség a más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!