Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A szexuális vágyakat, hogyan...

A szexuális vágyakat, hogyan lehet véglegesen legyőzni és kioltani magunkból?

Figyelt kérdés
A félreértések elkerülése végett, középkorú férfi vagyok.

#Szexuális vágy kioltása, megszüntetése
aug. 10. 11:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9-es elgondolkodtam már, valóban nyomos okom van rá. Ha nem így lenne, nem akarnám.

10-es igaz nem fizikai munkával de sporttál és edzéssel kísérleteztem. Nem igazán segített. De ahogy írtam a kérdésben, nem csak egy időre hanem véglegesen szeretném, ha eltűnénnek belőlem a szexuális vágyak.

aug. 10. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem így nem tudsz sikert elérni, mert amíg erre vágysz, csak azért is lesz. :) Próbálj meg nem gondolni egy fehér elefántra 5 percig, garantálom, hogy szinte csak arra fogsz gondolni.
aug. 10. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Mi a nyomos okod?

Cserebe javaslok megoldast.

aug. 10. 15:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes, amikor arra gondoltam hogy meghaltak a nagyapám és volt barátom akkor totál elment tőle a kedvem.

Pedig fiatal is vagyok.

Neked lehet túl magas a tesztoszteron szinted vagy nem tudom.

aug. 10. 17:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm 13-as, de személyes jellegű dolgokat nem szeretnék mindenki tudomására hozni, főleg nem teljesen idegen emberek előtt megosztani.

Úgyhogy inkább passzolom a lehetőséget.

aug. 10. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Anonim oldal
aug. 10. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Amugy menj el pszichiaterhez, add elo, h depresszios vagy, es nagy esellyel egy SSRI-t ir fel, aminek leggyakoribb mellekhatasa a libidocsokkenes.
aug. 10. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!