1/5 anonim válasza:
Mert nem lehet kitiltani a foglaltakat házasakat pr.stikat szexkeresőket es ez a 90%-uk.
Aztán te meg keresd a tűt a szénakazalban ugy ha találsz is 1 értelmest az se biztos hogy viszonzott is lesz.
2/5 anonim válasza:
De lehet. Nekem szerencsém volt, ott ismertem meg a párom, most már a férjem.
4/5 anonim válasza:
Nagyon gyakori, hogy az egyik fél egy szó nélkül, váratlanul, egyszer csak felszívódik. Sok fent a csaló, az olyanok, akik csak kalandra vágynak, vagy egy adag panaszkodásra, és... elég sok esetben nem őszinték az emberek. És itt most nem feltétlenül csak a külsejükre értem, hanem a családi állapotukra, személyiségükre. Ugyanis neten könnyen megjátszhatják magukat az emberek, kitalálhatnak egy online perszónát.
5/5 anonim válasza:
Mert az emberek igényei az egekbe nőttek és sokan nem gondolják komolyan csak az unalmukat űzik vagy közösségi oldalt reklámoznak. Pl: Instagram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!