Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktál még kézírással írni?...

Szoktál még kézírással írni? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
aug. 9. 11:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Munkahelyemen füzetbe jegyzetelek. Gyorsan felkarcolok pár szót emlékeztetőnek. Vagy a naptárba.
aug. 9. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Szakmámba, hivatásomba vág az írás... ebből következően evidens, hogy a szakmai dolgok egy jelentős részét is kézzel írom...

Felteszem, mi lehet a kérdés hátterében, épp ezért jelezném, sem okostelóm, sem közösségi platformjaim nincsenek, ez által még nyilvánvalóbb, hogy a jegyzeteim jelentős része kézírás alapú.

aug. 9. 11:18
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Munkahelyemen is, de az egyetemen és a nyelvtanfolyamon még többet. És a párom is szokott örülni a kézírásos üzeneteknek.
aug. 9. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
A munkahelyen a műszaknaplót.
aug. 9. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteget, mindent, amit meg akarok jegyezni, kézzel írom, nyelvtanulásnál is ez a legjobb módszer számomra.
aug. 9. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Naplót, jegyzetet, dalszöveget, verset.
aug. 9. 11:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Havi kiadásokat a háztartással kapcsolatban, szerelmes üzeneteket hagyunk egymásnak a párommal, munkahelyen tudnivalókat.
aug. 9. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Mivel én gyorsírást tanultam és jelentősen könnyebb a rövidítésekkel jegyzetelni, ezért sok mindent így írok le. Több előnye is van, sokkal gyorsabban lehet így írni, konkrétan a folyékony szöveget tudom folyamatosan jegyzetelni, illetve mások nem tudják elolvasni. Az már inkább siralmas, hogy állandóan azt hiszik, héberül írok. Szegény Radnai Béla forog a sírjában. (Feltételezem, az itt válaszolók azt sem tudják, miről írok.)
aug. 9. 12:15
 9/12 Metionin ***** válasza:
75%

8. Az annyira menő, régen meg akartam tanulni. Oktatják egyáltalán még valahol?

Én jóval kevesebbet írok kézzel mióta végeztem az egyetemen de azért szoktam. Jegyzeteket munkával és tanulással kapcsolatban mindig jobban szerettem kézzel írni, könnyebben megjegyzem.

aug. 9. 12:47
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Egyetemi óráimon szoktam kézzel jegyzetelni, mert így jobban meg is marad a tananyag, meg sokszor vizsgán arra is emlékszem, hogy mit hova, hogyan írtam le. Olyan is volt, hogy először az anyag helye jutott eszembe a füzetben, a többi csak utána ugrott be sorjában.

Meg van egy hallgatói naplóm is, abba szoktam felírni a házikat, fontos teendőket.

Bevásárlólistát is kézírással intézem.

aug. 9. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!