Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem a legjobb...

Szerelmes lettem a legjobb barátomba, hogy gondoljak rá másképp?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem sikerülne. Mentálisan nem vagyok jó állapotban garantált toxic kapcsolat lenne. És 90% hogy nem is viszonozza az érzeseimet. Ő nem rég került ki egy kapcsolatból és most szünetet tart. Egyáltalán nem akarom bevallani neki mit érzrk mert az mindent csak tönkretenne. Nem akarom elveszíteni mert baratként nagyon sokat jelent. Nagyon közel állunk egymáshoz. Csak nem akarok szerelmes lenni. Várjak hátha elmúlik?
aug. 9. 01:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Fú, hát ez tényleg nem egyszerű dolog. Az a baj hogy nem tudni hogy ő mit érez. Lehet hogy semmit, de lehet hogy csak nem akarja kimutatni. Ettől függetlenül csak te tudhatod ebben a helyzetben hogy mi a helyes. Hátha lesz valaki okosabb nálam.
aug. 9. 03:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Jaj, a szerelem megint. Nem akarok szerelmes lenni - ez jó. Én is így vagyok ezzel.

Viselkedj továbbra is barátként. Úgy nem veszíted el. Ha eljött az ideje, beszélj neki a vele kapcsolatos érzéseidről. Ezt csak te érzed, hogy mikor alkalmas. Továbbá te ismered a barátodat. Bármi lehet a reakciója. Figyeld majd, hogy hol tart a szakítás feldolgozásában. Ha túl korán jelentkezel nála, az nem jó, viszont azt ne várd meg, hogy bemutassa az úb kapcsolatát... Te vagy ott, figyelj, érezz.

aug. 9. 06:13
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne talalkozz vele soha tobbet, szakits meg vele minden kapcsolatot
aug. 9. 07:06
 4/10 anonim ***** válasza:

#4 Miért mondod ezt?

Hasonló helyzetben vagyok, bár mi közel sem voltunk barátok, csak ismerjük egymást. Hónapok óta nem láttam, és nem lett jobb a helyzet egyáltalán. Csak kattogok magamban, őrlődök egyedül. Sokkal jobb lenne, ha kapcsolatban lennénk egymással, az apró interakciók elterelnék a figyelmemet.

aug. 9. 07:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Azert mert igy csak mafadat kinzod

Voltam mar ilyen helyzetbe

1 evig kinoztam magam

Aztan megszakitottam vele a kapcsolatot es kellett kb meg egy ev mire el tudtam felejteni

aug. 9. 07:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Ah, értelek. Remélem nálam is eljön. Vagyis a fenét. Még mindig reménykedem, nem akarom elfelejteni.
aug. 9. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát jó, akkor csak kínozd magad
aug. 9. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Tudod, hogy az ilyenek , hogy végződnek?

Egyik nap majd ír neked, hogy megismert egy csodálatos lányt...és te utána csak nézel ki a fejedből, aztán hazamész keseregsz, szomorú zenéket hallgatsz , majd lehet, hogy feljössz ide és felteszed a kérdést, hogy hogy felejtsd el..

Vagy nem szól és meglátod őt kézen fogva egy nap...és összedől a világ benned.

És mindkét esetben keseregni fogsz , hogy aztak**úrvaeget miért nem mondtad neki, miért nem beszélted meg vele...

aug. 9. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugyan mi nem legjobb barátok voltunk, de elkezdtem többet érezni. Először azt hittem, hogy csak becsapom magam, de az érzések nem múltak kicsit sem. Valahogy úgy éreztem, hazatértem érzelmileg. Én bevallottam, visszautasított, megijedt. Nem keseregtem (nyilván nem esett jól), de nagy megkönnyebbülés volt. Azóta ő kezdeményez nálam, alakulgat valami köztünk, szépen lassan.

Én azt mondom, érdemes bevallani, nem jó örököa feszültségben lenni. Plusz ha ezt érzed, akkor a barátságnak már annyi amúgy is.

aug. 9. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Majd meglatod hogy a facebookon smarol a szerelmével es mint egy villam ugy fog belédcsapni a latvany

Nem lesz kellemes erzes, nekem elhiheted

aug. 9. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!