Szerelmes lettem a legjobb barátomba, hogy gondoljak rá másképp?
Jaj, a szerelem megint. Nem akarok szerelmes lenni - ez jó. Én is így vagyok ezzel.
Viselkedj továbbra is barátként. Úgy nem veszíted el. Ha eljött az ideje, beszélj neki a vele kapcsolatos érzéseidről. Ezt csak te érzed, hogy mikor alkalmas. Továbbá te ismered a barátodat. Bármi lehet a reakciója. Figyeld majd, hogy hol tart a szakítás feldolgozásában. Ha túl korán jelentkezel nála, az nem jó, viszont azt ne várd meg, hogy bemutassa az úb kapcsolatát... Te vagy ott, figyelj, érezz.
#4 Miért mondod ezt?
Hasonló helyzetben vagyok, bár mi közel sem voltunk barátok, csak ismerjük egymást. Hónapok óta nem láttam, és nem lett jobb a helyzet egyáltalán. Csak kattogok magamban, őrlődök egyedül. Sokkal jobb lenne, ha kapcsolatban lennénk egymással, az apró interakciók elterelnék a figyelmemet.
Azert mert igy csak mafadat kinzod
Voltam mar ilyen helyzetbe
1 evig kinoztam magam
Aztan megszakitottam vele a kapcsolatot es kellett kb meg egy ev mire el tudtam felejteni
Tudod, hogy az ilyenek , hogy végződnek?
Egyik nap majd ír neked, hogy megismert egy csodálatos lányt...és te utána csak nézel ki a fejedből, aztán hazamész keseregsz, szomorú zenéket hallgatsz , majd lehet, hogy feljössz ide és felteszed a kérdést, hogy hogy felejtsd el..
Vagy nem szól és meglátod őt kézen fogva egy nap...és összedől a világ benned.
És mindkét esetben keseregni fogsz , hogy aztak**úrvaeget miért nem mondtad neki, miért nem beszélted meg vele...
Ugyan mi nem legjobb barátok voltunk, de elkezdtem többet érezni. Először azt hittem, hogy csak becsapom magam, de az érzések nem múltak kicsit sem. Valahogy úgy éreztem, hazatértem érzelmileg. Én bevallottam, visszautasított, megijedt. Nem keseregtem (nyilván nem esett jól), de nagy megkönnyebbülés volt. Azóta ő kezdeményez nálam, alakulgat valami köztünk, szépen lassan.
Én azt mondom, érdemes bevallani, nem jó örököa feszültségben lenni. Plusz ha ezt érzed, akkor a barátságnak már annyi amúgy is.
Majd meglatod hogy a facebookon smarol a szerelmével es mint egy villam ugy fog belédcsapni a latvany
Nem lesz kellemes erzes, nekem elhiheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!