Kiolvastam az összes könyvemet, a kötelezőket is, tanultam, sütni szoktam, de most azt is abba hagytam egy kicsit mert nem tudok semmi jó receptet amit kipróbálhatnék, sorozatokat/filmeket is szoktam nézni, már nagyon sok mindent láttam, ezért azt se tudom mit nézzek. Augusztusban szinte végig itthon leszek, barátaim nincsenek. 200+ könyvem van, és mindet kiolvastam, van amelyiket többször is. Mit csináljak ha unatkozok? Esetleg valami receptet tudtok amit kipróbálhatnék?
aug. 6. 12:30
1/10 anonim válasza:
Ha szeretsz sütni, főzni, akkor akár kísérletezhetnél is a konyhában (nem muszáj egy konkrét receptet követned). Szerintem az is tud tök izgi lenni :)
Kirándulni/utazgatni is lehet akár egyedül is, ha esetleg nem vagy egy otthon ülős típus
Ha bő az érdeklődési köröd, akkor mindig van mit csinálni.
Ha szeretsz nyelveket tanulni, akkor mindig tudsz új nyelvet tanulni.
Ha szereted a tudományokat, találsz egy rakás tudonyos leírást.
Ha szeretsz csajozni, tonnányi nőt találsz, aki lefoglal.
Stb.
Ha viszont nem sok minden érdekel, akkor azzal nem lehet mit csinálni. Feküdj le aludni.
aug. 6. 12:41
4/10 anonim válasza:
Utazgass. Nem kell nagy dolgokra gondolni, rengeteg túraútvonal van Magyarországon is, én egy időben ezt csináltam. Akár túracsoportokhoz is kapcsolódhatsz, hátha még barátokra is szert teszel.
aug. 6. 12:56
5/10 anonim válasza:
Ha ennyire szeretsz olvasni, akkor elmehetsz egy könyvtárba is könyvért.
aug. 6. 13:09
6/10 anonim válasza:
Növelj bevételeket, pénzteremtésen legyél.
aug. 6. 13:14
7/10 anonim válasza:
Válaszolj a kérdésekre a Gyakori Kérdéseken :))
aug. 6. 13:29
8/10 anonim válasza:
Mondjuk körülnézhetnél, hol lehetsz hasznos, kinek mit segíthetsz... önkénteskedhetsz is valahol. Ha erre nem vagy hajlandó, akkor unatkozzál.
aug. 6. 14:53
9/10 anonim válasza:
Masztizz
aug. 6. 16:56
10/10 anonim válasza:
Szerintem az is kellemes időtöltés, ha kirándulsz, tárlatvezetéseken veszel részt, amennyiben érdekel az ilyen. Vannak pl. kastélyok, várak, ahol van ilyesfajta körbevezetés, és bárki csatlakozhat, aki jegyet vett rá, vagy eleve benne volt a belépőben, és nincs szükség hozzá csoportra.
Vagy esetleg vannak különlegesebb süti, torta receptek is, amiket kipróbálhatsz. Macaron, vörösbársony, vagy valamilyen kellemes gyümölcsös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!