Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mikor aludjak el, hogy hajnali...

Mikor aludjak el, hogy hajnali 2-kor tudjak kelni?

Figyelt kérdés
Ilyen a munkám, 4-re kell mennem dolgozni és fél óra az út aztán 1 óra, hogy elkészüljek ( sajnos sokat kell wc-n üljek utálom a munkám és csikar a hasam reggelente az undortól, de jól fizetnek , ha nem lenne wc mint program egy gyors arc és fogmosás aztán mehetnék is akkor elég lenne 3-kor kelni..) eddig ilyen 20:00 óra körül feküdtem le, de csak forgolódok meg éjfelkor mindig felkelek na és 1:52 már szokás szerint. Annyi, hogy 2:20-ra állitva az ébresztő óra, de a kérdésbe 2 órát írtam.. bocsi.

aug. 6. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Ez nagyon kegyetlen. Nekem az vált be sajnos, amikor 4-re jártam (2-kor keltem), hogy egyszerűen nem aludtam, csak délután. Természetesen hulla voltam, folyamatosan fájt a fejem és ment a hasam napközben.

Már rövidtávon kikêszül az ember, még az éjszakás műszaknál is rosszabb.

aug. 6. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez majd kialakul, még nem állt rá a szervezeted erre a számára új, szokatlan ,furcsa helyzetre,majd igazodik. Ha belerázódsz, már nagyon benne leszel a munkában, ez lesz a rendszeres,akkor majd beáll. Ha fáradt leszel,majd úgyis alszol,nem tudsz mást csinálni.
aug. 6. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szokatlan , nyáron van mindig így amúgy meg 6-tól 19-ig dolgozok csak nyáron 4-től 19-ig. Az a baj, hogy vezetek és figyelni kell. Most beszélgették ezt a kollégák, hogy ki hogyan szokta, eddig ahogy csináltam az nem jó, de szerencsére csak időszakos ez. Van aki 5 éve hajnali 3:32-re megy dolgozni 18:30-ig, oké napközben van pihenő ( 3 óra ) csak az rosszabb, de hosszú távon nem bírnám..
aug. 6. 10:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Eddig ugy volt, hogy pihenőnapon is felkeltem előbb, ilyen 6-7 fele csináltam valami produktívat, hogy kifáradjak.
aug. 6. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Fél 8. De így tönkreteszed magad a stressz miatt.
aug. 6. 11:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Már megvan az 2 éve, teljesen gatya vagyok mint lélekben mint fizikailag. Csak azon parázok mindig, hogy " kialszom magam, kialszom magam" nem tudok elmenni már kora délután sehova mert " mi lesz ha nem érek haza, holnap dolgozok jaaaj".
aug. 6. 18:46
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Sürgősen válts munkahelyet. Nincs az a pénz, amiért érdemes fiatalon hazavágni az idegrendszeredet.
aug. 7. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak itt nincs fizikai munka, ha nem vezetek "pihenek " nincs másom csak érettségim, így marad ez.
aug. 8. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!