Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak itt gyakoris felhasznál...

Vannak itt gyakoris felhasználók, akik 2006-2012 között voltak aktívak, és még elérhetőek itt?

Figyelt kérdés

A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mivel múltkor válaszoltam egy 2010-ben feltett válasz nélküli kérdésre, megtekintést már egyáltalán nem várva, csak unalomból, és 2 nappal később megköszönte a választ a kérdező.

Más is van olyan aki ennyire régóta aktív itt? Illetve aki vajon régen aktív volt és mostmár nem, azzal mi történt?

aug. 5. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Majdnem.. 2014 óta vagyok itt. :) Nekem is meg szokták találni a régi kérdéseim azzal, hogy na mi lett azóta. Fura visszaolvasgatni. :D
aug. 5. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem válaszolgatni régi kérdésekre,hátha valaki meg nézi ,de szerintem a régi motorosok már eltüntek innen ,vagy csak másik profilt használnak
aug. 5. 23:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első regem 13-ban már biztos megvolt egy ideje, de nem tudom, pontosan mióta. Azt sajnos törölni kellett, így az arra érkező válaszokról nem kapok értesítést, de pár kérdésemnek még emlékszem a pontos címére, meg tudom találni őket. :)
aug. 5. 23:06
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 #3 írtam nektek privát üzenetet, kérlek ne vegyétek tolakodásnak, természetesen nem kötelező rá válaszolni, csak ha szeretnétek.
aug. 5. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 2012 óta járok ide.
aug. 6. 01:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

kb. 2010-ben regisztráltam fel ide, voltak aktív éveim, aztán másik munkahelyem lett ami által nem jöttem fel ide évekig....

aztán volt, hogy amiatt nem jöttem fel mert magánéletem miatt szinte időm nem volt rá, vagy más foglalkoztatott.

úgy időnként pár évenként vissza vissza jártam :) Most úgy alakult, hogy reggel 1 órát és késő délután 1 órát vagyok itt míg a vonat beér. :)

De a nevemet leszedtem.

ÉS ahogy látom kb. mindenki azóta.

2 ember levelezek azóta is csak máshol, de ők is levették itt a nevüket.

Sírok néha ami itt van :)

aug. 6. 06:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is kb 2010 körül regisztráltam, de már számtalan accountom volt, nem tudnék régi dolgokra reagálni. Jobb volt régen az oldal, az biztos.
aug. 6. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Másik fiókkal, de 2007 óta fent vagyok az oldalon. Fura belegondolni, hogy akkor még csak 20 éves voltam, azt hinném, nem sokat változtam azóta, de ha megnézem az akkori kerdeseimet vagy valaszaimat, mintha egy teljesen másik ember írta volna őket.
aug. 6. 07:56
 9/11 Metionin ***** válasza:
100%
Én is kb. 2010-ben regisztráltam először, aztán valami miatt egyszer csak nem tudtam többé belépni és megcsináltam ezt a mostanit.
aug. 6. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, én is még aktív vagyok.
aug. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!