Udvariatlan dolog?
Szerintem kaptál elég választ már
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1275..
Kérdés, hogy a válasszal mihez kezdesz. Ha a válaszunk az, hogy nem volt udvarias, akkor utána hova tovább? Ugyanaz lesz mintha az írnánk hogy ne aggódj, nincs baj. Lemondtad, most ugorj a következő napirendi pontra. Attól, hogy tudod hogy udvarias vagy udvariatlan cselekedet volt, attól ugyanúgy megtörtént már.
"mert sokat filoztal rajta " - pont ez a gond, ne filózz sokat. Sokat filóztál a randin, mire lemondtad, most sokat filózol azon, hogy lemondtad...
Oszinten megmondtam neki
és elnézést kértem.
Azt szeretném írni, hogy semmiféleképpen ne ismerkedj senkivel, amíg nem dolgozol magadon, mert óriási traumákat cipelhetsz.
Te a saját önbizalomhiányodat, félelmeidet vetítetted ki a partnerre, akivel találkoztál volna.
Minősítetted. Mégis milyen személyisége lehet valakinek, akivel alig beszéltél? Egyáltalán nem tudhatod, mégpedig azért, mert a sajât magad személyisége sincs meg.
Egy érzelmileg éretlen, önbizalomhiányos, eszköztelen ember kérdésétvlâtom, aki nem tudja jól döntött-e. İlyet az ember nem idegenktől kérdez. Ha igen, akkor óriási a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!