Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a legtisztább ezek...

Melyik a legtisztább ezek közül? KFC, McDonalds, vagy Burger King?

Figyelt kérdés
aug. 4. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel mindegyiknek ezer telephelye van, így nem lehet megmondani, maximum üzletenkent.
aug. 4. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Személyzetfüggő. Mekis vagyok, ha 1-2 kollegán múlna, megenné az éttermet a kosz. Leejti a húst és berúgja a munkaasztal alá, alig lehet kihalászni söpréskor, ha épp lelkiismeretes ember söpör. Ha nem, akkor az csak látszatsöprés.

Voltam már olyan mekiben, ahol ragadtak az asztalok és senkit sem zavart, de voltam már szép tisztában is. Attól is függ, a vendék mit hagy éppen maga után.

aug. 4. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Én most olyan Mekiben voltam, ahol még viszonylag ahhoz képest, hogy gyorsétterem, még elég tiszta volt. Látszott, hogy a szék, asztal, tálca szépen le van törölve. De azt nem lehet látni a kaját hogy csinálják.
aug. 4. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Háromszor pfúj. Disznóknak sem való takarmány.
aug. 5. 01:17
 5/5 anonim válasza:
13%
Egyik sem. Én egésségessen étkezem.
aug. 10. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!