Szerintetek gáz,ha a srác akivel ismerekedem 31 éves létére a szüleivel él?23/L
Van munkahelye,csak szimplán még velük él
Ez normális?
Én már egyedül élek.
Mint profi, az alábbiak tudom megállapítani.
Az illető, akivel dolgod van korunk egyik zsenije, gondolj csak bele a számtalan előnybe, ami azzal jár, hogy még ott él. Ezzel kiemelkedve a többi közül.
Előnyök:
Mosodai szolgáltatás: Mindig van tiszta zoknija, mert anyu mos és vasal! Így legalább mindig csinos lesz, amikor randira mész vele.
Kifogástalan főzt: Sosem fogsz rossz ebédet kapni, mert anyu biztosítja, hogy mindig tele legyen a hűtő. Plusz, ha szerencséd van, talán még megkóstolhatod a családi vasárnapi ebédet is, ahol rendszeres vendég leszel a későbbiekben pedig családtag.
Állandó biztonsági szolgálat: Az aggódó anyuka szerepében.
Sorolhatnám még, akkor talán megértenéd, hogy mennyire szerencsés vagy.
25F
A sors mostoha volt.
Simán csak csóróság van Magyarországon, megéri inkább szülőknél maradni és az albérlet árát félretenni.
Elvileg vezető pozícióba van a munkahelyen és a szülei teljesen egészségesek.
Múltkor az édesanyja foztjebol hozott neki..olyan furcsán éreztem magamat,hogy csak úgy otthonról kaját hoz nekem egy találkozás után a munkahelyemre.
Kicsit sok nekem a srác,és ráadásul úgy viselkedik,mint ha életében nem lett volna nővel
Valószínűleg saját ingatlanra gyűjt, azért is maradt otthon. Mivel a vezető beosztásából adódóan pénze van. A korából kiindulva valószínűleg meg lehet az önereje egy sajáthoz, az is lehet már építkezik. Én 33 évesen kezdtem építkezni és 34 évesen költöztem el otthonról a saját új építésű házamba. Lehet valaki szerint gáz, hogy otthon laktam, de mikor meglátják a ~ 70 milliós házikómat, lekanyul a vigyor a szájukról...
Ha pedig alig van megtakarítása ennyi idősen, pedig van pénze, az a gáz szerintem.
"úgy viselkedik,mint ha életében nem lett volna nővel"
Lehet sosem volt még komoly kapcsolata. Valamikor el kell kezdenie, meg nézd a pozitív oldalát, olyanná formálod amilynné szeretnéd.
2 a legnagyobb hátrány pedig hogyha tragikus hirtelenséggel elhunynak a szülei, életképtelen lesz és semmilyen feladatot nem tud maga körül elvégezni.
Dolgoztam 18 évesen nyári munkán egy strandon egy 25 éves sráccal, randizgattunk egy nagyon rövid ideig, de nem jutottunk el odáig, hogy elmenjek hozzá. Utána megpróbálkoztunk a barátsággal, majd elkezdte mesélni, hogy amúgy ő még a szüleivel él (ezt a részt tudtam), de most az a gáz, hogy a jelenlegi randi partnerét nem tudja hazavinni magához, mert nyaralni vannak a szülei (nélküle) és hát elég nagy a retek a szobájában, de ő ugyan nem fog ott kitakarítani. Az anyukája ugyanis még 25 évesen is mindig megteszi neki, kidobálja a szobájából a mekis krumplis, hamburgeres papírokat (1 hétig otthon volt, mindennap mekiből rendelt). Szóval ja, elég életképtelenek is tudnak lenni az ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!