Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Toltoallomas kezelo kepzes...

Toltoallomas kezelo kepzes elvegzese utan magabiztosabban mernek dolgozni kuton vajon? Szeretnek, de enelkul nem merek.

Figyelt kérdés

Egyszerunek tunik kuton dolgozni de nem az..szeretnek elvegezeni egy toltoallokas kezelo kepzest, hatha akkor magabiztosabban menne..

Nagyon stresszelelos vagyok munka teren, még egy peksegben is halalra stresszeltem magam nem is tudom egy benzinkuton mi lenne..

Szeretnek kuton dolgozni, hosszutavon eltudom magam kepzelni benne. Csak nem tudom elorebb lennek e ha elvegeznem azt a kepzest.

aug. 4. 11:51
A kérdező szavazást indított:
Magabiztosabb lennek
Semmit nem befolyasol
3 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak addig stresszelek amugy, ameddig uj vagyok a helyen. Aztan ha mar ugy erzem ugyesen megy akkor mar nem.
aug. 4. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi miatt érzed "nem egyszerűnek"?

Mi az amit szerinted most nem tudsz megcsinálni?

Mert azon kívül, hogy dízelbe ne tankolj benzint és fordítva. Kb. nincs mit elrontani, vagy nem korrigálható egy mozdulattal

aug. 4. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem képzés kell erre, hanem a hozzáállásodon kell változtatni. Ha elvégeznéd, akkor meg találnál valami mást, amin szoronghatsz. Mentálisan kell megerősítened magad.
aug. 4. 13:12
 4/5 A kérdező kommentje:
2. Penztargepkezelesnel nagyon sok mindenre kell figyelni.
aug. 4. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

#4: Ja, de hát az nem töltőállomás, hanem pénztáros feladatkör inkább.

Akkor semmiféle bolti eladó pozícióra nem mersz pályázni jelenleg?

Ebben az esetben #3-nak hatványozottan igaza van, a tanfolyam nem fog segíteni

aug. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!