A társadalom nehezen tudja elhinni, hogy egy férfi egyedül is kiegyensúlyozott életet tudjon élni?
"Nőknél valahogy elfogadottabb"
. Dehogy.
Egyébként a társadalomnak nincs tudata.
Innentől a kérdésnek semmi értelme.
Én azt vettem észre, pont, hogy az "ilyen" nőket nem fogadja el a társadalom.
Biztos bolond, hogy még nem talált magának apának valót, azért szorongatja a pudliját annyira. Sőt, még hosszú távra se tud egy pasit megtartani, mert egy-két alkalom után dobják.
Nem tudják elfogadni, hogy nem mindenki társfüggő.
Vagy egyedül is képes irányítani az életét, nem kell hozzá segítség.
Most a főzéshez, takarításhoz milyen szakértelem kell?:)
"Most a főzéshez, takarításhoz milyen szakértelem kell?:)"
Könnyen mondod még nem láttad a legjobb barátnőmet főzni :D
Szerintem azért, mert egy ilyen típusú pasit szeretne a legtöbb nő megfogni. Van egzisztencia, önállóság, főz, mos, takarít, anyós jelölt messze van. A tökéletes férfi :D
Nen lehet megfogni, akkor tuti b<zi.
Mintaillesztés. Ha egy embernek a viselkedésére adott magyarázata ellentmond az általam ismert mintáknak, akkor hajlamosabb vagyok a mintára támaszkodni, mint a magyarázatnak, mert a minta a sajátom, a magyarázatot meg bárki mondhatja.
Érthetőbben: ha én még életemben nem láttam olyan férfit, aki tökéletesen megvolt szex és nők nélkül, akkor nehezen fogadom be azt, hogy te ilyen vagy. Jó eséllyel szkeptikus leszek veled szemben, hiszen az állításod valóságalapját nem tudom ellenőrizni.
Gyakran a kép ennél még tovább is megy: minden bizonnyal már hallottam férfiaktól olyat, hogy azért nincs nőjük, mert marha jól érzik magukat egyedül, majd kiderült, hogy nem. Ha volt ilyen tapasztalatom, akkor a magyarázatod konrétan megerősíti a mintámat, hiszen pont úgy beszélsz, mint azok, akikre gondoltam.
Ez amúgy természetes, a baj akkor kezdődik, amikor valakiben ott van az az önteltség és arrogancia, hogy a saját mintáját teljesen biztosnak veszi, és elutasít mindent, ami annak ellentmond.
Kérdező!
A szabályok mindig úgy vannak kitalálva, hogy a nőknek kedvezzenek, de erről nyíltan beszélni nem fognak a tv-ben.
Ha egy férfi egyedül van és nem akar nő akkor lebu.izzák..
Ha egy nő akkor elfogadják.
A sok igazságtalanság közül az egyikbe nagyon betaláltál ezzel a kérdéssel.
Ez abból is eredhet, hogy a nők nem képesek elfogadni, ha nem kellenek egy férfinak vagy nem tartják őket szépnek.
Sok nő akkora tagadásban van, hogy azt mondják nincsen olyan, hogy ronda nő.. Már hogy ne lenne.. van olyan nő akit kívánnak sokan és vannak akiket senki. De ezt is le kell tagadni, hogy a női ego be sérüljön.
"a nők nem képesek elfogadni, ha nem kellenek egy férfinak vagy nem tartják őket szépnek"
A nyakamat tenném rá, hogy ez a "biztos jár prostihoz, ha meg nem akkor b.zi" narratíva férfiaktól jön.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki azért jön össze valakivel, mert jól főz:)
Egy ismerősömet kérdezték miért ezzel a nővel jött össze, azt mondta, poénból "mert jól tudja kisütni a, mirelit krumplit":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!