Mit gondolnátok olyan emberről, aki olyanokat hallgat mint Picasso Branch, Bizö Boys, Shygys, Ámokfutók?
Figyelt kérdés
júl. 29. 00:21
11/16 anonim válasza:
Látjátok rákosok?!
Nem tudjátok leírni mi az alternatíva a mai kor zenéiből.
Dögös Robi?
Rostás Szabika?
Alex és Rudika?
Döndi Duó?
Kunu Márió?
Jónás Emil?
12/16 anonim válasza:
Ezek már akkor is gáznak számítottak.
13/16 anonim válasza:
Na és Szandi nem játszik nála? De nem az új slágereivel mert azok hallgathatatlanok, hanem a régiekkel. Egy jó Tinédzser l'amur eredeti verzióban.
14/16 anonim válasza:
Semmit nem gondolnék róla
Én is meghallgatom néha néha őket, de annyira nem az én világom
Én inkább Sabaton, Kárpátia, Lordi, Ossian, Nightwish párti vagyok.
Vajon rólam mit gondolnak az emberek ha meghalljak, hogy 2 gyerekes anyuka létemre ezekre a zenékre tombolok, és ezek mennek otthon amikor takarítók?
15/16 anonim válasza:
Azt a szomszédok mit szólnak hozzá? Nem szoktak átdübörögni?
16/16 anonim válasza:
Kertes házban élünk, és azért nem megy olyan hangosan, hogy megsüketüljünk.(Bár szerintem néha mehetne még rá hang, a férjem szerint inkabb nem 😆)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!